Ny vecka på ingång

Nu är snart ännu en vecka till ända. Höstlovsvecka har det varit för oss. Riktigt lyxigt att ha varit hemma hela familjen eftersom Jimmy är sjukskriven.
Vi har inte haft några större projekt för oss men jag tror barnen är rätt nöjda ändå. Bakat lite, varit på Leos, lekparken, sett på en miljon filmer på netflix osv. Linus har lekt en del med grannbarnen och Bella har varit på maskerad. Det är väl det i stora drag.

Imorgon åker de en vecka igen och jag har ångest. Det blir så jäkla tomt och tråkigt. Visst bråkar de och kivas och jag vet inte hur många gånger vi tjaffsat med varandra och för att inte tala om hur många gånger de gapat och bråkat på varann så jag trott jag ska bli tokig. Men det hör ju till. Det är ju lite så livet är.
Nä fy. Jag får en klump i halsen när jag tänker på att de ska åka. :(

Ikväll har jag och stora barnen varit vid Skultunakyrkan och tänt ljus. Det hanns aldrig med igår vilket resulterade i att vi var helt själva idag. Det är ju helt klart en lite speciell känsla att gå där och se alla gravar med ljus på. Saknade människor. Lite läskigt också.




Kyrkan är från 1772 och det finns en del riktigt gamla gravar där. Vi måste hamnat på nåt gammalt område för många var födda i mitten på 1800-talet. Vem tar hand om deras gravar nu?

Imorgon funderar jag på att gå till öppna förskolan tidigt på förmiddagen. Släpa med Jimmy och försöka att inte tänka på att Bella o Linus åkt. Adrian har i veckan nästan ingen dag sovit på förmiddagen utan tar en lur på allt mellan 30 minuter och 2 timmar på eftermiddagen. Hoppas han fortsätter så så att man slipper bli så låst av hans sömn hela dagarna.

Jimmy var ett tag inne på att jobba i veckan som kommer. Tån är bättre men inte bra. Han insåg nog själv att det bara vore idiotiskt att gå tillbaka för tidigt. Det är ju inte direkt som att han sitter och pillar naveln på jobbet.
På tors - sön åker han på hemvärnsövning. Behöver jag säga att det är något jag heller inte ser fram emot? Tur jag har Lillfisen hemma med mig i alla fall.

Apropå Lillfisen så har vi nu äntligen löst skoproblemet. Jag hittade ett par Kavat i nyskick på blocket för 150 kr. Som hittat ju, och Adrian älskar dem. Han hämtar dem och vill att man ska sätta på dem. Skitnöjd kille.

Nu ska jag nanna kudde. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0