Ny Tvättmaskin

Eftersom vi bestämt sen länge att vi skulle göra en ny tvättstuga i källaren, och så småningom ett nytt badrum av gamla tvättstugan så passade vi på att köpa en ny tvättmaskin på mellandagarean. Tur det kan jag säga för vår gamla sa upp sig idag. Den hade inte bara skitit att tömma ur vattnet utan den hade gett upp helt. Det bara bubblade ur vatten och tvättmedel om den när vi försökte få igång den och till slut så gav den oss strömavbrott i hela kåken 3 gånger.
Jag fick lite smått panik. Enorm tvätthög utöver tvättkorgen redan nu och ingen tvättmaskin. 3 barn skapar en del tvätt kan jag tala om så jag tvättar minst en maskin om dagen. Sa till Jimmy att vi får helt enkelt kasta ut de gamla och in med den nya vilket vi egentligen inte tänkt förrän nya tvättstugan var klar. Som tur var kunde vår snälla granne komma och hjälpa till att få bort de gamla 2!! trasiga och in med den nya. Förra ägaren av huset lämnade kvar ännu en trasig maskin. Kan tala om det var gaaanska äckligt under de gamla maskinerna. Tom hans gamla kallingar har vi hittat. Mysigt!

Nu har vi iaf en ny i fräsch tvättmaskin :) Inget ont som inte för nåt gott med sig. Den nya är så tyst så den hörs inte ens. Man hör bara vattnet som plaskar där i.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Fy fan vad snuskigt! Bläh!

2012-01-27 @ 07:57:00
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0