Frustrerande.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Vilka kontraster det är här hemma. Varannan vecka stress och fullt hus och andra veckan ensamt tomt och tråkigt. Båda stora barnen är borta i en vecka nu och Jimmy jobbar kväll hela veckan. Ap-tråkigt!

Både jag och Jimmy är skapligt förkylda. Får se om Jimmy kanske trillar in tidigare från jobbet ikväll.

Adrian är inne i en väldigt frustrerande period just nu. Jag sliter mina hårstrån snart. Mycket missnöje. Gap o skrik och är allmänt gnällig. Vill mest bara bli buren och nåde dig om du sätter dig i soffan eller liknande. Man ska stå och helst omkring också. Man orkar ju inte i längden bara gå och gå fram och tillbaka här hemma som en osalig ande. Han är mycket trött men sover ju bara korta svängar och det ska mycket till innan han somnar överhuvudtaget. Förut kunde man ofta lura med tutten men det går inte längre och nappen tar han inte 8 gånger av 10. 
Nu har han sovit i 5 minuter efter att jag gått omkring och vaggat en grinig unge ett bra tag. Snälla bebis, sov en stund nu. Jag skulle gärna ta igen mig i 2 minuter. Mår inte så överdrivet bra faktiskt.
 
Igår när vi var ute sov han i nästan 2 timmar i vagnen och då var den ju i rörelse för det mesta. Då var han mycket gladare på eftermiddagen.
Igår när han skrek tyckte jag att han såg röd ut i halsen och han drar ofta i sitt ena öra. Det kan ju likaväl vara att han just kommit på att han har det där. De står ju ut litegrann :) Han skriker ju inte direkt i samband med att han drar i det. Pratade med dem på bvc imorse då jag ändå skulle ringa och ändra en tid och hon tyckte väl i alla fall att jag skulle hålla ögonen öppna. Men ingen feber eller dålig på annat vis så det känns ju lite halvdumt att kräva en läkartid. Jag vill bara ha min glada plutt. Är väl bara en tidsfråga innan jag och Jimmy har smittat ner honom. 


Busar med syrran!


Kommentarer
Postat av: Emp

Sitter han? :)

2012-01-30 @ 20:34:31
URL: http://empolie.blogg.se/
Postat av: Emp

Aha! :) Såg så himla stadigt ut så här på bilden.

Sixten sitter inte heller själv. Just nu är det mest intressant att vända sig från rygg till mage, men han fattar inte hur man får bort armen under kroppen så den är ofta blå när man vänder på honom igen! :S

2012-01-30 @ 22:32:37
Postat av: Josefin

Måh.. det är jobbigt det där när man inte får en endaste ledig stund, så fort man sätter ner röven och andas ut så börjar dem skrika. Liiite påfrestande emellanåt. Här är vi också kassa, lagom drygt :/ Angående örat, Liam drog ALLTID i sitt ena öra när han var liten.. varför vet jag inte, det var nån fix idé kanske eller bara vana? Han drog och pillade på det iallafall, alltid samma öra.. när han blev lite större så pillade han med ett hörn av en kudde i örat alltid innan han skulle sova :)haha, såna små egenheter.. kan ju såklart vara något mer öronen, men även som du säger - att han bara märkt dem :)

2012-01-31 @ 08:13:57
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0