Alltid bekymrar man sig över nåt.

Imorgon ska vi ju som sagt ha kalas för Isabelle här hemma. Hon fyller egentligen på söndag men då ska hon till sin pappa.

För någon vecka sen frågade jag vad hon helst av allt ville ha och då sa hon ett dansspel till tv-spelet. Playstation move. Så nu har vi köpt Playstation move, ett dansspel och sen lite kläder för det behöver hon ändå en massa. Hon har växt som tusan. Men nu senaste dagarna har hon inte alls pratat om det satans spelet, utan det är olika böcker och filmer hon vill ha. Suck. Tänk om hon blir besviken och det inte alls blir vad hon tänkt sig.

Sen verkar det bli manfall också. Min pappa är och jobbar i Tjeckien. Dennis jobbar. Min mormor skulle på annat. Min farmor o farfar kommer aldrig på sånt här längre. De orkar inte. Osv.

Jaja. Blir nog bra ändå det här. Vi har iaf bakat massa idag. Så fika blir de. Även för mig :) Muffins. Chokladbollar och Morotskaka. Skulle göra sirapskakor också men får se om tiden finnes imorgon. Bullar har jag fuskat och köpt färdiga. Sen tårta såklart med "sprutande" ljus. Att baka med bråkande barn brukar inte vara så spännande men idag skötte de sig exemplariskt. Hehe. Ibland blommar asfalten. :)

Nu ska jag sova. Tror ögonen trillar ur snart. Helt otroligt att de fortfarande håller på kladdar på nätterna men på dagen känner jag ingenting.

Tack och god natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0