Adrian 5 månader.

Alltså vad händer med vår bebis?? Det går så fort nu. 5 månader idag.

Han pratar massor. Baaabaaa. maaaamaaaa.. mmmm... bbbbb.. och har fattat att han liksom kan kontrollera sin röst. Så gulligt. Titta här :)Han står hellre än sitter. Står i våra knän och håller i våra händer.
Sittandet har börjat bli mer o mer stadigt senaste dagarna men det dröjer nog ett tag innan det släpper helt.

Äter riktig barnmat och gröt, men är inte så förtjust i det så det blir mest smakportioner än. Tar äntligen flaskan. Ammar mest. Vi tar det lite som det kommer.

Nyss blev jag alldeles chockad här. Satte ner honom i gåstolen som han provat några gånger och ungen tar sig fram? Framåt, bakåt och i sidled. Och så stolt blir han. Det bara lyser om honom. Tror dock inte riktigt att han gör det medvetet än men roligt är det i alla fall tycker han. Gissar på att fjärrkontroller och dylikt ligger brunt till snart.Har fortfarande strl 68 i kläder. Mycket är stort än så en del byxor kör vi på 62 än. På fredag blir det bvc med vaccin och nya siffror. Det ska bli spännande. Ska väl inte tippa för högt den här gången men han väger nog mellan 7,5 o 8 kg. Längden har jag inte en aning om.

Ja. Jag tror jag skulle kunna skriva en halv novell om hans färdigheter här. :) Små små framsteg som gör en så stolt som bara en mamma kan bli. Roligt är det.


Kommentarer
Postat av: Carola

SÅ fin han är världens bästa Adrian, 5 månader.. helt gaalet som sagt, vart tar tiden vägen lixom.. :PSaknar er! <3

2012-02-14 @ 15:34:03
URL: http://carolalola.blogg.se/
Postat av: Josefin

SÅÅÅ JÄKLA SÖT!

2012-02-16 @ 11:42:56
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0