Omstrukturering i hemmet.

Häromdagen blev vi erbjudna att ta över min kusins gamla loftsäng då min morbror ska flytta och ville bli av med den. Först tackade vi nej men kom på att Linus har ju rätt trångt i sitt rum och skulle han ta den sängen så kunde ju Adrian få ta över Linus säng nu när det snart kommer en bebis som behöver Adrians spjälsäng. Känns lite onödigt att ha två spjälsängar när Adrian ändå knappt vill sova i den. Vi hade tänkt köpa en juniorsäng till honom men nu behövdes ju inte det.

Vi for och hämtade sängen idag och sen var det bara hem och börja omstrukturera i rummen.

Linus är helnöjd med sitt nya rum. Jag har sagt att fram tills bebis är ute får Jimmy stå för renbäddning av hans säng :)Adrian var ju inte sen med att komma på att här kan man klättra. Linus hade ju stänga dörren tvång redan innan pga att han har en miljard småsaker ligger överallt. Nu blev det ännu mer noga om vi inte ska ha en Fis klättrandes där.

Adrian fick som sagt ta över Linus säng. Vi fick bara lov att köpa en ny madrass och en "inte ramla ur bräda"


Nu kan man ligga lite bekvämare än innan (då vi hade en madrass bredvid hans säng) om vi behöver ligga bredvid.


Den här sängen ska väl så småningom tillbaka in i vårt sovrum och göras om till minibebis-format igen men just nu är det rätt skönt att njuta av att vi har lite space i vårt sovrum. I framtiden har vi tänkt att de två minsta ska dela rum i ett par år.


Häromdagen fick vi äntligen upp lite bokstäver vi köpte i september också :)


Det snygga köket som Adrian diggar hårt.


Såhär såg det ut ikväll. Väldigt liten kille i väldigt stor säng. ♥ Lite skeptisk var han allt och la sig först i den andra sängen. Vi tycker att det ör lika bra att han får vänja sig nu med att inte sova i spjälsängen, istället för att det ska ske precis i samma veva som Lillasyster ska ta över den.

Båda grabbarna sover gott i sina nya sängar just nu i alla fall mamman ska ta och göra detsamma. I sin säng dock.
God natt!!

Kommentarer
Postat av: Carola

Åh fint det vart! :) när Lina hade den där sängen så skruvade vi aldrig fast stegen & hängde den på spjälan högst upp om du förstår, kunde inte Noel klättra upp. :) linus rum ser mycket större ut! Roligt! :) sov A i sin stooora säng hela natten? :)

Svar: Det lät smart :) Adrian sov inte i sin säng hela natten, men till 3 eller nåt i alla fall :)
Camilla Dahlstedt

2012-12-29 @ 10:51:15
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0