God morgon!

Efter en natt med massa snor, massa hosta, läckande blöja och orolig sömn var vi färdigsovna klockan 6:30.
Jag undrar varför människobarn ofta är så morgonpigga och varför slutar man att vara det i vuxen ålder? Tänk att vakna på morgonen och bara kasta sig ur sängen hur pigg o glad som helst och bara attackera dagen. Vad grejer man skulle få gjort :)

Nu ska vi gå och hälsa på förskolan.

Jimmy kommer just in. Arg som fan och berättar att ett rör spruckit i garaget och stått och sprutat vatten.. på Adrians vagn som stod där. Men stor jävla suck. Har vi någon vagn nu? Men ååh. Hade vi inte nog med utgifter..

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh vad roligt då, pengar vill man ju sällan ha kvar utan man kan väl köpa en ny vagn istället. Såg att ni tog bilen till fsk. Var vagnen obrukbar?

Svar: Ja. Vagnen var totalt obrukbar. Blöt och djupfryst. Vi har inget varmgarage. Men förhoppnings vis så torkar den upp men det dröjer väl till nästa decennium. Tur i oturen att vi har lädervagn kanske men suflettens insida var.. stel. Åkpåsen vägde nog 50 kg. Vi hade tagit bilen till förskolan ändå för ironiskt nog hade vi tänkt åka och kolla på vagn efteråt. Fast syskonvagn dåra :D
Camilla Dahlstedt

2012-12-12 @ 10:49:11
URL: http://Empolie.blogg.se
Postat av: Carola

Neeeej den fina vagnen! Hoppas den tinar upp & torkar? Gick det bra på dagis!? Nyfiken! :)
Kram

Svar: Vagnen lever :D
Camilla Dahlstedt

2012-12-12 @ 21:24:19
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0