Rädd.

Igår kväll var jag så rädd!

Vi hade besök av Micke m familj på eftermiddagen och kvällen.
Framåt 18 säger Bella att hon vill gå ut men mobilen är död och hon har ingen klocka. Jag gillar inte att släppa iväg henne utan telefonen. Speciellt inte kvällstid.

Efter lite tjat o gnäll går jag med på att hon får gå ut en liiten stund om hon lovar att komma in strax o visa upp sig. Sagt o gjort, hon går ut och när Micke o Nico börjar packa ihop sig för att åka hem vid 19 börjar det skymma ute och jag har inte sett röken av Bella. Av någon jäkla anledning får jag jätteonda aningar. Börjar noja om pedofiler, kidnappare o mördare o Gud vet allt :/ Hon brukar förstå att det är läge att komma hem när det blir mörkt.

Säger åt Jimmy vid 19:20, som var ute o donade med grannen att gå och leta. Hon sa nämligen att hon skulle vara vid skolan som ligger här i närheten. Nu är det kolsvart ute och jag har börjat jaga upp mig rejält.
Ringer Jimmy efter en stund som inte ser nån Bella. NU kan jag säga att jag är rejält orolig. Ringer Danne och frågar om han vet var hon brukar hålla till och han ringer Felicias föräldrar. Felicia är den Bella leker med mest, men hon var hemma och hade inte en aning om var Bella var. Nu blir jag ännu mer orolig o ser framför mig hur vi får ringa polis o att nån har tagit henne. Varför jaga upp sig så?

Danne sätter sig i bilen och åker också ut o letar. Han var dock lugn.
Jag springer varannan minut o slänger upp ytterdörren för att kolla om hon kommer men inte. Klockan var nu ca 19:30 och jag var allt annat än lugn. Nu borde hon verkligen fattat att det var läge att gå hem. Det var verkligen becksvart ute.
Ser tre barn i 10-12 års åldern här utanför och frågar om de sett en tjej i rosa jacka. Vet inte om de märkte att jag var sjukt orolig men de frågade om de skulle åka o leta vid skolan. Gärna sa jag, sen frågade de vad hon hette och sa "nu är det akut" o trampade iväg. Gullungar! :)

Efter att jag vankat av o an här hemma o konstant tittat ut så ser jag äntligen hur hon kommer springandes. Gråtandes. Jag har nog Aldrig i hela mitt liv kännt mig så lättad. Klockan var då ca 19:45.
Enligt henne så har hon lekt med nån Elin, och när Elin gått hem hade hon fastnat med foten någonstan och inte kommit loss. Hur förstod vi aldrig riktigt. Hon har dock rivmäeken på foten och har gnällt om att den gör ont. Danne kom hit o Jimmy kom hem o när hon ser dem börjar hon gråta igen o är rejält skärrad.

Men fy fan vad jag hann börja måla upp scenarion i huvudet. Från 19:15-19:45 var nog den längsta halvtimmen i hela mitt liv. Jag brukar inte jaga upp mig såhär. Är väl hormoner eller att jag helt enkelt kände på mig att nåt var fel.

Aldrig mer får hon gå ut utan telefon.


Kommentarer
Postat av: Erika

Usch och fy..... Förstår din oro!

Skönt att hon kom hem ordentligt.

KRAM

2011-10-06 @ 15:56:46
URL: http://mammins.blogg.se/
Postat av: Carola

Usch! Lilla Busan! Förstår till fullt att du vart orolig!! Stackars Bella, hoppas foten blir bra snart! Kram min fina!

2011-10-06 @ 16:01:02
URL: http://carolalola.blogg.se/
Postat av: Anna

Stackars pluttan!

Ja fy man blir fruktansvärt orolig. Vet hur det är när dom försvinner i en affär bara...puh! Skönt att hon kom till rätta =) Kram

2011-10-06 @ 16:26:46
Postat av: jessamy

Men fy så hemskt. Stackars liten bus.

2011-10-06 @ 18:34:39
URL: http://jessamys.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0