Vecka 24 (23+0)

Idag har vi gjort 23 fulla veckor bebisen och jag, och går alltså in i vecka 24.

Det känns som att det börjar bli väldigt mycket bebis i magen nu. Den är överallt samtidigt och senaste 3-4 dagarna har den inte varit still längre stunder av min vakna tid.

Känns som att magen växt en del senaste dagarna men är fortfarnade inte direkt otymplig förutom att även mina mysbyxor o dylikt börjar kännas trånga nu. Det känns liksom som att den växt nertill. För att inte tala om vad röven har växt.

Jag och Bella försökte oss på att ta kort på magen. Det gick sådär men här är resultatet.

 

Tyckte man såg så dåligt med svarta tröjan så jag gick och bytte till en ljusare. Vi var seriösa. :) Jag är inte riktigt sugen på att ta några "nakna" magbilder.



Då kändes det helt plötsligt som att magen såg mindre ut.

(Jag försöker att undvika att tänka på min begynnande dubbelhaka och vad en veckas sjukdom gjort runt mina ögon)

Hälsostatusen idag är väl ungefär densamma som igår. Det blir bättre men jag är verklgien inte i skick för att jobba imorgon. Blir gå till doktorn. Ringde idag men fick kalla handen och höra att om det var imorgon jag behövde ett intyg ifrån var det minsann imorgon jag skulle komma.. Jaha.. men Ursäkta då. Hostan är tack o lov bättre men jag har huvudvärk, är täppt å så trött. Idag har jag sovit nästan hela dagen.
Jag är ledig fredag och jobbar helgen så just nu satsar jag stenhårt på att vara kry tills helgen. Eventuellt torsdag. Får se hur det känns imorgon.

Nu ska jag slita min son från tv-spelet o försöka få makten om tvn en stund.

Ciao!


Kommentarer
Postat av: Carola

Finaste magen & finaste du! Bli kry nu kvinna så vi kan ses snart! Kraam

2011-05-18 @ 08:36:32
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0