Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Vi hade ju tänkt köpa en begagnad barnvagn. Men igår var vi faktiskt och beställde en sprillans ny. Just den sorten vi fastnat för har jättedåligt andrahandsutbud. Stäkert för att folk är nöjda med dem. De man sett på blocket har antingen försvunnit eller inte sett ut att vara i schyst skick. Vi hittade en i Vasastan i Stockholm men jag var inte så sugen på att åka dit i mitt tillstånd just nu och så har man ju ingen aning om hur den ser ut egentligen.
Men men.. Vi har råd. Skattepengarna trillade in på kontot idag och vagnen kom att kosta ganska precis den summan vi fick tillbaka. Känns skönt att det är klart nu i alla fall.

Sån här kommer bebis åka omkring i i höst:



Jag tror inte ritkigt bilden gör den rättvis. Tycker den ser snygg ut men tygproverna såg ännu snyggare ut. Den är vit, grå och lite lattebrun. Dessutom är det vita i nåt slags läder så det är lätt att torka  av. Självklart går den ju att vända så bebis kommer ligga i en sån här:

 
Det är en mjuklift som sen kan göras om till åkpåse när bebis vill sitta i slutet av vintern, och även sittdyna sen.
Blir nog bra. Vi är nöjda. Lite nyfiken på hur den ser ut på riktigt bara eftersom vi bara sett modellen i affären och tygproverna. Spännande.
Första bebissaken är alltså inhandlad. Förutom 5 st tvätthanddukar för 2 kr st på IKEA häromdagen.

Känns konstigt. Varför har vi köpt vagn? Ska vi ha bebis? :)


Kommentarer
Postat av: Carola

Åhhh vilket vrålåk!! Snygg!! Emmaljunga rockar fett! ;P

Kommer bebis åka som en prins/prinsessa! ;)

2011-06-09 @ 21:03:27
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0