Bebis 28 veckor.

Idag fyller bebis 28 hela veckor så vi går alltså in i v 29. Tycker fortfarande det känns som att tiden går rätt långsamt men den gör nog inte det egentligen. Fast nu längtar jag efter bebis på utsidan så nu kan det få gå snabbt sista tiden. Vilket det säkerligen kommer att göra om vi nu ska flytta o dona. Tänker man att vi får tillgång till huset om 10 veckor, känns det som ingenting. Tänker jag att bebis är beräknad om 12 känns det som en evighet :)

Igår när jag kom hem från jobbet så hittade jag 2 st kattspyor i sovrummet. Jag kan inte med saker som äcklar mig längre. Inte minsta lilla. Under tiden jag försökte torka upp den ena utan att kräkas så lägger Elliott en ny strax bredvid mig och då blir det för mycket. Kuta ut i köket o kräkas i diskhon. Fräscht värre. Då snackar jag alltså tömma magen ordentligt. Det hände häromveckan också när jag tömde soppåsen som luktade as. Börjar med lite hulkningar o slutar i en ordentlig spya. Jag mår ju inte illa av det. Det luktar bara så illa, eller äcklar mig på något sätt så jag kräks.
Under kvällen igår hann kattfan spy 4 gånger till. Våra katter spyr aldrig annars så jag började ju fundera på om han var sjuk men i sista låg det en ordentligt stor hårkorv så det kanske var den han ville få upp för nu har det itne kommit nåt mer. Usch. Äckligt. Han hade tom lyckats pricka in Jimmys kudde och när jag stod och sköljde av hans örgott över badkaret så vart det för mycket för mig igen och min intagna vattenmelon kom upp.
Jag kan skratta åt det i efterhand och tycka att det är lite komiskt men när man väl står där och tömmer magen är det inte så kul.

Idag ska jag luncha med Linnea innan jobbet. Imorgon ska jag luncha med Carola :) I like!
Hoppas vi kan hinna få nån tid på banken så vi kan betala ut handpenningen till mäklaren. Jimmy ringde flera gånger igår men fick aldrig tag i någon.

Jag har fruktansvärt ont i ryggen/fogarna. Känns som bebis roat sig hela natten med att sparka rätt på ryggraden eller nåt. Kommer gå i sakta mak på stan vill jag lova. Hoppas det blir bättre när kroppen kommit igång lite för nu kan jag nästan grina åt det. Som jag grinar åt allt annat nuförtiden.

Nu ska jag sparka upp Jimmy så han får ringa banken!


Kommentarer
Postat av: Carola

Som sagt jag lider med dig, men kan inte låta bli att flina lite.. Darling! :D

Ses imorgon. Ska bli superkul att ses, bara du & jag! Men vart ska vi luncha?

Kramar

2011-06-21 @ 13:09:37
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0