En mus, flera musar.

 

Jo jag vet att det heter möss, men musar är ett mycket gulligare ord. :)

Vi bar ju ut tre st inom bara några dagar här för ett par veckor sen. Sen har det varit lugnt. Trodde äntligen vi var av med de små äcklen. De har ju tack och lov bara kommit fram i sopskåpet när vi haft sopor där. Hade de sprungit omkring i huset hade jag flyttat för längesen.
Vi har haft soporna stått ute på golvet en tid nu och endast fällan i skåpet. Den har stått där länge med en för länge sedan torkad ostbit i, men inga möss.
Igår sa jag till Jimmy att nu får soporna flytta in igen för det verkar ju musfritt och vem fan vill ha hela köket fullt med sopkärl liksom..

Jo tjena!
Inatt hörde jag nåt i köket och tänkte att det är säkert en musjäkel i farten igen men somnade nog om lika fort igen. Mycket riktigt. Idag när jag skulle tömma soporna så var det ett stort hål i kompostpåsen. Återigen fick sopkärlen stå utanför och jag laddade fällan med en halv köttbulle. DET gillade musen för nu ikväll hörde jag ett igenkännande gallerskak i köket och fångsten var ett faktum. :)

Både jag och Jimmy är alldeles för mjäkiga för att ha slagfällor. Haha! När karln öppnar skåpet och tar fällan så säger han glatt "Heeej!" åt musen.

Måste mössen vara så jäkla söta? Vi kan inte döda söta djur. Fast hos oss får de inte bo. De är äckliga också. Äckliga men söta och för framtida vetskap så gillar de köttbullar mer än ost!

 


Kommentarer
Postat av: Anna

Å vart släpper ni ut dom då? Det är inte samma som kommer tebax då? Kram

2011-12-18 @ 23:01:59
Postat av: Camilla

Vi går upp med dem i skogen en bra bit :)

2011-12-18 @ 23:08:33
URL: http://camorr.blogg.se/
Postat av: Josefin

Vad snälla ni är... :)

2011-12-19 @ 08:39:50
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se
Postat av: Carola

Uäk!! Jag är inte avis.. hoppas ni får bukt på dom babe!

2011-12-19 @ 11:15:52
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0