Nackspärr.. typ.

Jag har dragit på mig någon nackspärr av något slag. Gör väldigt ont på ena sidan av nacken/halsen och nästan så det strålar längs hela käklinjen. När jag försöker stretcha så hugger det till i muskeln som sitter innanför skuldran. Mindre behagligt vill jag lova. Har stora problem att vrida huvudet åt vänster. Sitter just nu här med en stekhet vetekudde runt halsen och det är väldigt skönt. Detta är ingen åkomma jag drabbats av förut vad jag kan minnas så jag vet inte om det är nackspärr eller bara någon muskel som bråkar. Skitsamma var det väl också för ont gör det i vilket fall.
 
På radion idag sa de att nästa vecka kommer den riktiga sommarvärmen. Jag blev jätteglad men när jag kollar både SMHI och Accuweather på telefonen så ser det inte ut som att det ska vara någon värme direkt. Det är ganska onödigt att gnälla om vädret för man kan ändå inte påverka. Det blir liksom som Moder Jord tycker ändå i slutändan men det är så fruktansvärt läbbigt väder ute nu. Inte nog med att det regnar i princip hela tiden. Det är kallt också. Inget jag jättegärna vistas utomhus i. Adrian riktigt älskar ju att vara ute och vi har fått en till unge som älskar att vara ute. Ninnie. Hon går fram till skohyllan, tar sina skor och antingen slänger dem på fötterna - inte så effektivt, eller sträcker dem mot oss. Sätt på mig skorna mamma så går vi ut, tror jag bestämt det betyder. Men som sagt, inget mysigt uteväder. Speciellt inte för henne som fortfarande har lite halvdålig balans i skor och ytterkläder.
 
Vår skrotfia.
 
Nu ska jag snart se Lyxfällan. Ett riktigt skitprogram som jag inte kan låta bli att tycka att det är bra. Man häpnas över hur en del människor lyckas trassla in sig i sin ekonomi. Jag har inget jobb men jag konsumerar ändå som om jag vore höginkomsttagare. Den ekvationen kan till och med jag lösa.
 
Apropå ekvation. Imorgon är det matte i skolan igen. Har lyckats ta mig vidare nu och idag har det faktiskt gått rätt bra. Fortfarande en del som jag bara har så jäkla svårt för att fatta.  Borde egentligen sitta och räkna nu men jag vet att jag avslutade med ett tal jag körde fast på så då är det så motigt att ta upp boken och fortsätta. Sen vet jag att jag ska börja med en ny grej och som heller inte fattar.. än. Jag har väldigt svårt att tro att jag ska klara av att skriva godkänt på ett prov om drygt 2 veckor. Fortfarande drygt 30 sidor jag inte tagit mig igenom och de jag faktiskt tagit mig igenom har jag inte riktigt grepp om heller. Om jag någon gång lyckas utbilda mig till Sjuksköterska så betvivlar jag starkt att jag någonsin kommer att använda grafer och funktioner i mitt arbete. Men det är bara gilla läget och kämpa på. Nu är det som det är att jag måste ha den här kursen för att ha behörighet till utbildningen.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0