Mitt första lopp!

Igår var det då som sagt VårRuset och vet ni? Jag och mamma sprang hela vägen. Det gick jättebra. Det var en tung jäkla backe på slutet och där kände jag att det hade varit skönt att stanna men jag fortsatte på ren envishet . Jag visste att jag var inne på sista kilometern och att målet var nära. När jag sen passerade mållinjen så hade jag kunnat fortsätta en bit till.
 
Av misstag råkade vi missa när vår startgrupp drog iväg så vi hamnade bland alla som skulle gå. Det var folk överallt som gick så det var svårt att försöka komma ut ur klungan springandes. Men vi lyckades till slut. Tycker det var ofta väldigt trångt och man fick lov att sicksacka mellan folk eller nästan springa ut i ett dike för att komma förbi så tiden blev ju därefter. 34.38 och enligt min app var det inte riktigt 5 km heller, utan snarare 4,85. Skulle kanske tagit ut svängarna mer. :) Men det var jätteroligt och jag är otroligt stolt både över mig och mamma att vi klarade det. Roligt vart det också. Nästa år ska jag under 30. Det har jag sprungit på löpbandet hemma :)
 
Mamma fipplar igång RunKeeper. :)
 
Jag efteråt.
 
Nu är det bara drygt en månad kvar tills jag ska ha klarat mina 7 kilometer. Jag ska försöka mig på 6 imorgon . Wish me luck.! Själva springandet är inte så roligt kanske men när man tänjer på sina gränser och inser att man kan mer än man tror så känns det så jäkla roligt och skönt efteråt. För ett år sedan trodde jag aldrig i mitt liv att jag skulle klara av att springa 5 kilometer utan att stanna. Det mesta går, bara man vill!
 
Heja mig, heja oss, heja alla som försöker!
 
Förresten.. hur sjukt är det inte att det var en 12-åring som kom tvåa? Hon sprang på 19 minuter nånting om jag inte minns fel. Det är tamejtusan vansinnigt. :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Carola

Superbra gjort! 👏

2014-05-22 @ 17:27:49
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0