Farmor och farfars gungstol.

När vi flyttade hit för snart 3 år sen så fick jag ta över min farmor och farfars gamla gungstol som de inte ansåg sig ha plats för längre när det skulle parkeras rullatorer i vardagsrummet. Tyvärr luktade den så illa att den inte gick att ha inne. De röker/rökte (farfar är ju död nu) inne så den stank rättare sagt. Vidrigt med röklukt. Den har sedan dess bott på vår inglasade altan och tanken är att jag ska måla om den. Nu har den blivit solblekt och tärd och tyvärr har en spjäla gått av i ryggstödet. Farfar skulle vända sig i graven om han såg den. Den stinker i alla inte längre.

Funderar på hur jag ska göra. Jag är kass på sånt här. Skulle vilja ha den vit med kanske lite gulddetaljer. Lite sliten look men hur sjutton gör man och hur gör man med den trasiga spjälan?



Sen nästa problem. Vi har ingen plats för den. Speciellt inte sen vi inredde vardagsrummet med en kaninbur. Inte så vackert men det bor en gullig kille i den.

Jag känner dock att jag måste göra något med den snart. Gungstolen alltså. Den har ju ändå ett speciellt värde. Jag vet inte hur många gånger farfar berättat om när de körde hem den på taket på bilen för många många år sedan.

Nu är det 1,5 år sedan han dog. Tiden går snabbt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0