Biobesök.

Ikväll ska jag och Jimmy ha lite egentid på tu man hand och det mina kära läsare är inget som hör till vanligheten. Mamma ringde igår och erbjöd sig att komma hit ikväll och vara barnvakt i några timmar och det är man ju bra dum om man tackar nej till. Så vi ska först gå och äta någonstans, sen gå på bio. A million ways to die in the west ska vi se.. Från skaparna av Ted, och den filmen var ju otroligt rolig så vi hoppas på att denna är det också. Trailern var rolig i alla fall. 
 
 
Var vi ska äta vet vi inte riktigt än men det löser sig på vägen.
 
Jag började min morgon med att prova min nya pulsklocka. Den jag fick i mors dagpresent lämnade vi tillbaka. Den gick inte att koppla ihop med datorn trots att vi försökte med olika så vi fick lämna tillbaka den och vi köpte en Garmin istället. Den var jag mer nöjd med redan innan jag provat den vilket jag gjorde i morse men jag var nog inte riktigt på springhumör tror jag för huvudet styrde hemåt redan efter 2 km och jag var helt slut. 7 km innan sommaren ju mitt nyårslöfte och mål. Midsommar. Det är inte långt kvar och jag är rädd att jag inte kommer klara det. Fast än har jag inte gett upp. Nu har jag varit ute varannan till var tredje dag sen vårruset och det gäller väl att hålla i det nu. Inte låta latmasken bita sig fast. Jag skulle vilja ha en springkompis. Någon som kan dra i mig när det blir jobbigt och tvärtom. Som jag kan dra i när denne blir trött. Det bör ju gärna vara någon som ligger på någorlunda samma nivå. Det är ont om såna springkompisar tyvärr. :)
 
Nu sover båda småbarnen. Bella ser man knappt röken av nuförtiden. Linus ser på tv och Jimmy har gamnacke på soffan, dvs sover. Jag ska ta en snabbdusch och sen dyka ner i min mattebok en stund. Den 9/6 ska jag skriva första provet bestämde vi igår. Det blir en spännande upplevelse. Blir intensivplugg nu fram tills dess. Sen fortsätter ju karusellen med nästa kapitel men det behöver jag inte fokusera på nu. Ett steg i taget.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Erika

Det är synd att du inte bor i närheten jag har behövt någon som drog mig, haha. Tyvärr skulle nog jag dra ner ditt tempo också så det var väl kanske tur för dig att vi inte bor så nära, haha

Svar: Ja det är verkligen synd. Vi hade kunnat fixa så att vi låg på varandras nivå helt enkelt :D
Camilla Dahlstedt

2014-05-31 @ 20:04:47
URL: http://nattstad.se/erikaalex
Postat av: Erika

Hahaha ja det är bara att jag sätter igång

2014-06-02 @ 19:08:42
URL: http://nattstad.se/erikaalex

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0