Tar vara på tiden!

Att ha morgonpigga barn har ju en liten fördel. Man får en himla massa gjort om man bara sätter den sidan till. Då har vi dessutom fått sova till strax efter sex både igår och idag. Värsta sovmorgonen ju om man haft en period där klockan knappt slagit fem innan tuppen Ninnie gol.
Igår när klockan var halv tolv hade jag  vikt ett enormt tvättberg, hängt ny tvätt, varit iväg med Bella för att klippa henne, handlat, hunnit hem igen och utfodrat barnen lunch.
 
Idag när klockan är 9 har jag hunnit duscha, ge barnen frukost, skicka ut dem för att leka. Linus har haft en kompis här inatt för första gången. De skulle nog kunna bo vid surfplattor och tv-spel men jag predikar om att när vi var små var man minsann ute och lekte när det var fint väder så de är ute och leker med Adrian. Jimmy är ute och kollar skick på våra sommardäck. Vi behöver minst 2 nya till stor-bilen. Ingen rolig utgift alls.
Jag har även hunnit med att tvätta fönster i alla sovrum och påbörjat i vardagsrummet. Scheisse, säger jag bara vilka skitiga fönster vi har/hade och när riktiga pollensäsongen kommer så syns det inte att det är gjort överhuvudtaget. Nu har jag kommit av mig så vi får se om resten blir gjort. Adrian står just med båda händerna upptryckta på altandörrens utsida och skriker mamma. Ninnie står på insidan och slickar på fönstret. Jaja.. de var rena en stund i alla fall. Suck.
 
Det är härligt vårväder ute så jag funderar på om vi ska grilla korv ute till lunch. Tänk vad vädret är viktigt för humöret. I alla fall för mig. Jag är en helt annan människa när det är soligt och ljust ute än när det är grått och trist. Snart kanske jag överger löpbandet och börjar springa ute igen, men det har på något vis blivit en slags trygghet. Orkar jag verkligen spåret? På löpbandet springer jag ju aldrig i backar och i motvind men och andra sidan så går det ju lättare när jag känner att jag faktiskt rör på mig och har något annat att se på än mina ben och skor som springer i spegeln framför.
Jag och mamma ska nog springa Vårruset i maj. Eller Pattskvalpet som pappa säger. Haha. Bara för kvinnor. Det är 5 km långt så det borde jag ju klara av. Då sporrar nog folkmassan och hela stämningen mig till att orka. Jag orkar ju 5 km på löpbandet nu.
Ska det bli någon träning på Friskis den kommande veckan måste det bli på förmiddagstid då Jimmy går kväll. Har du tid någon dag Linnea?
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: jessamy

Ja min snygging. Vi smsar ju precis om friskis tider ;)

2014-03-23 @ 17:40:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0