Min stora lilla kille!

Den här dagen går till historien som den första dagen som Adrian kissade på toaletten Stort! :-)
Han vägrar allt vad både potta och toalett heter i normala fall men idag hemma hos mormor skulle han inte ha ny blöja på sig när vi bytte. Han skulle kissa på toaletten så visst fick han det. Vi har även märkt att han blir mer och mer besvärad när han har en blöt blöja eller bajs i så till sommaren tänkte vi försöka få honom blöjfri på dagen i alla fall. Om det går eller inte det får visa sig. En dag i taget.

Han gjorde även en annan rolig sak idag. På förmiddagen runt 10 var jag ner i vår källare och sprang. När jag kom upp sa Jimmy att jag skulle smyga in i Adrians rum och titta vad han gjorde. Han sov. Han hade sagt att han skulle 'håva' gått in, stängt dörren, dragit ner rullgardinen och sen lagt sig i sängen och somnat. Samma sak nu ikväll. Efter att vi satt på pyjamas och borstat tänderna så ville han gå och sova. Det kan inte vara lätt att heta Adrian. Vissa dagar ska han absolut inte sova, och andra dagar orkar han inte ens förmiddagen. Jag är så himla glad att han uppskattar att sova när han är trött. Sängen är något jag aldrig hotar med när han gör hyss. Det ska vara en positiv upplevelse att gå och sova, inte ett straff.

Det händer verkligen mycket i hans utveckling nu. Förmodligen därför han trotsar massa också. Svårt att veta riktigt vad han vill och ena stunden vill han vara stor och kan själv, medan nästa vill han krypa upp i knät och mysa med nappen och pilla med mammas hår.
Han pratar mer och mer för varje dag också. Skönt att han börjar kunna göra sig förstådd.



Här sitter han och bjuder syrran på smörgåsrån. Snäll som delar med sig.

Han ser ut som ett troll i huvudet. Vi vet inte hur vi ska göra för att klippa honom. Vi brukar köra med trimmern med en lång inställning, men han är hysteriskt rädd för den. Får panik när man tar fram sax också. Vi har försökt muta med både film och något gott men han får fullständig panik stackarn så hur sjutton vi ska kunna få ordning på hans hår är en gåta.

Nu ska jag strax se Farmen sen sova så att man har skrapat ihop några timmars sömn när klockorna (barnen) ringer vid 5 tiden imorgon.


Kommentarer
Postat av: Erika

Jag tycker inte att det är något fel på hans frisyr, sött ju! Jag brukar klippa Milliam med sax, fördelen med lockigt hår är ju att det inte syns om det blir lite ojämnt ;)

Svar: Fast hans hår är bara ett enda stort ruffs. Jag skulle vilja behålla längden och lockarna men ändå styla till lite mer frisyr men att gå till en frisör när han är så anti allt vad beröring av hans hår heter är inte riktigt att tänka på. Men men . En vacker dag kanske. :)
Camilla Dahlstedt

2014-03-19 @ 00:30:12
URL: http://erikanaslund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0