Dumma beslut.

Sommaren fortskrider. Vi har fått något svalare igen men jag är nöjd med det. Det är sol ute och man slipper dö svettdöden inne. Kan knappast bli bättre.
 
Jag är frisk igen nu. Äter fortfarande penicillin i några dagar till men jag mår bra i alla fall.
 
I fredags fick jag glada besked. Jag klarade mitt andra matteprov. Med 1 poängs marginal men det var godkänt i alla fall. Känns så jäkla skönt. Nu har jag två kortare kapitel kvar att räkna och sen är det nationella provet på slutet. Tanken på det provet ger mig kalla kårar. Då ska liksom hela boken sitta. Det gör det jag gjort nu tidigare definitivt inte. 
Nu har jag börjat med geometri och inte vilken geometri som helst heller känns det som. Jag fattar noll. Kan nog förstå bara jag verkligen sätter mig in i det men jag har totalt tappat fokus igen. Tankarna svävar iväg på annat och hur mycket jag än försöker koncentrera mig så går det inte. Mycket annat som snurrar i huvudet.
 
I fredags efter matten kapade jag håret ca 3 dm. Jag vet inte vad jag ska säga om det. Det är såå skönt med kort hår och jag kände mig jättenöjd när jag kom hem med hur det såg ut. Idag är jag inte lika nöjd. Hon klippte upp det bak på ett sätt jag inte bad om så nu är det jättekort bak i nacken och när jag duschat och inte gjort något med håret så blir det megakrull som står åt alla jäkla håll. Ser för jäkligt ut. Jag vill ha tillbaka mitt raka hår jag hade ett tag. Jag sa att jag ville ha en pagefrisyr med lite kortare bak och lite längre framåt men jag bad inte om att hon skulle klippa upp det där bak också. Jaja.. Det växer väl ut men plattången är min bästa vän just nu. Ser ut som en svamp eller nåt. Tycker inte det ser ut som hon klippt jämnt heller. Men men, som sagt. Det växer ut. Skönt är det i alla fall att slippa det tunga tjocka håret som var varmt som satan. Slitet var det också.
 
Såhär ser det inte ut idag trots att jag stått en bra stund med plattången och svurit. Tur att jag kan få upp det mesta i en tofs så jag kan sätta upp det när jag ska jobba sen. Styla hår på morgonen när jag börjar långt före tuppen vaknar är inte min grej.
 
Idag åkte Bella hem till sin pappa i 5 (fem jävla veckor) Det känns tungt. Riktigt tungt. Vill nästan börja gråta bara jag tänker på det. Han ringde mig i ett svagt ögonblick och frågade om hon skulle stanna hos mig några veckor så kunde hon komma till honom när de hade semester och bli kvar där hela deras semester. Det var den dagen jag sprungit milen och hade knappt hunnit hämta andan så jag sa att det lät väl som en plan men inte sjutton tänkte jag på att det skulle bli 5 veckor i från mig då. Först deras 4 semesterveckor och sen är det pappavecka direkt efter. 4 veckor hade rätt gott och väl det också.
Adrian är ju så tight med Bella. Han går hellre till henne än till mig eller Jimmy många gånger. Hon är verkligen hans stora förebild. När hon åkte stod vi och vinkade ute på farstubron och Adrian gallskrek NEEJ BELLA INTE ÅKA!! Det blev som värsta filmavskedet. Tårarna sprutade både på mig och honom. Lilla gubben vad han kommer längta och jag med.
Linus har också åkt på semester med sin pappa och han kommer väl i mitten på nästa vecka någon gång så nu är det bara småbarnen hemma. Kan vara skönt i någon dag eller två men nu känns det som sagt riktigt tungt.
 
Adrian räknar vi numera som nästan helt blöjfri. Vi har inte haft blöja alls på flera dagar nu. Han säger till både vid kiss och bajs. Vi tog bort blöjan på natten också eftersom han ändå är torr på morgonen. Igår gick det jättebra men inte i natt. Då kissade han på sig. Det var väl egentligen rätt väntat då han drack upp Ninnies flaska med välling som hon inte ville ha igår. Han dricker sällan välling på kvällen men någon gång ibland får han för sig att han ska ha och då är det ju inte så konstigt om det blir kissnödigt på natten. Jag tänkte att jag skulle ta upp honom så han fick kissa innan jag hoppade i säng men det glömde jag såklart bort. Men det är väl inte värre än att man får tvätta lite extra. Vi har skydd på madrassen så det är helt ok att det sker olyckor. Jag tycker att han är jätteduktig min lilla pojke.
 
På eftermiddagen idag ska jag in till stan och träffa Linnéa på en bit mat. Det ska bli trevligt. Snart måste jag få till en date med min vän Carola också. Det sker alldeles för sällan och jag saknar henne.
 
Nehe.. nu måste jag försöka mig på att förstå det där matteskiten. Randvinklar och medelpunktsvinklar. Det förstår vi väl alla att sjuksköterskor har mycket nytta av att kunna. Suck!
 

Kommentarer
Postat av: Carola

Åh jag saknar dig med babe! Vi är fruktansvärt dåliga på att ses! ❤️ Men nåt ska vi väl få till snart!
Duktiga Adrian! Galet vad fort tiden går! Minns det som igår när du ringde & berättade att han kommit till världen! 😍

2014-07-14 @ 22:59:03
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0