Det syns visst!

Idag har det trots den kassa sömnen och slående tröttheten hela dagen gått rätt bra att fasta/halvfasta. Har tom storhandlat hungrig ikväll. Nu framåt kvällen så längtar jag såå till frukosten imorgon och jag fantiserar om vad jag ska äta. Keso på finn crisp och naturell yoghurt med hallon i blir det. Smaskens! Jag längtar efter mackor. Är det något jag är svag för så är det mackor. Ska försöka mig på att baka ett nyttigt bröd imorgon. Har hittat ett recept jag ska prova.

Viktnedgången denna vecka var en besvikelse. 4 hg. Jihaa!! Men det var inte plus i alla fall. Har egentligen inte alls
mycket kvar att gå ner till "målvikten" så det går väl långsammare på slutet. Vet dock inte riktigt vad min målvikt är heller.
Idag fick jag för första gången höra någon säga att det syns att jag gått ner. Sånt gillas. Jag ser och känner det ju själv och det är såklart viktigast men det är alltid kul att få höra det också. Inte ens Jimmy har sagt något. Han kanske blur hemmablind. ;)

Nu blir det sova. Snälla barn sov till 6 imorgon!

Kommentarer
Postat av: Erika

Härligt att höra! :) Tråkigt att det stått still men nästa vecka har du säkert minus igen! Och hemmablind blir man nog lätt, åt båda hållen :P

2013-10-14 @ 23:23:46
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: Carola

Ja det finns inget bättre än feedback, det är så mycket roligare då! Stod still vet du ju varför, nästa gång har du gått ner ska du se! Tro mig! Ha en fin dag & hoppas att kidsen sov lite längre idag!

2013-10-15 @ 06:22:49
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0