Världens bästa läkare!

Igår träffade vi nog världens bästa läkare. Han var helt underbar om man nu kan säga så. Verkligen trevlig och pedagogisk. Jag förklarade läget och han sa att självklart så blir man orolig och vill kolla upp det. Som han uttryckte sig: 'Ni är så välkomna så det är inte klokt åt det' Han kallade Ninnie för lilla hjältinnan och försökte även lugna Adrian som blev ledsen när Ninnie blev ledsen. Sötisen! (Adrian alltså) ;)

Tack och lov ingen öroninflammation. Skönt! Men han förklarade att eftersom hon varit snorig så länge kan det mycket väl täppa till och trycka på hörselgångarna så det gör ont när hon ligger ner. Han rekommenderade näsdroppar tills förkylningen ger sig och sa att vi var mer än välkomna att höra av oss om hon blev sämre. 'Bara för att hon inte har någon idag behöver det inte betyda att hon inte har någon imorgon eller om ett par dagar' Skönt med såna läkare som inte får en att känna sig dum.
Meeen! Nu ni. Igår sprack hennes andra tand igenom. Det kanske varit den som bråkat? För så bra som hon sovit inatt har hon inte sovit på länge. Hon åt en gång men somnade om direkt när det var slut och det sker aldrig. Hon hade kanske lite att ta igen. Idag är hon snorig men samma gamla vanliga, alltid glada Ninnie. Hoppas det får hålla i sig.


Sliten tjej igår.


Kommentarer
Postat av: Carola

Härligt att läsa att det finns läkare som är bra, det lyfts sällan fram! 😃 hoppas lilltjejen blir kry snart! Puss & gull

2013-11-06 @ 09:12:12
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0