Öppna förskolan.

Idag har jag och Ninnie varit in till öppna förskolan i stan och träffat Erika och hennes dotter Nathalie. Plus en massa andra mammor såklart. Erika och jag har följt varandras bloggar ett bra tag och är även vänner på Facebook. Konstigt hur man vet så mycket om en person som man aldrig har träffat förut. Det blir väl så när man lämnar ut sig såhär. Det var i alla fall väldigt trevlig och Ninnie hade kul. Tror jag, det verkade i alla fall så. Jag hann knappt spänna fast henne i bilen när vi skulle åka hem så sov hon.
 
Jimmy gick hem från jobbet igår då han hade jätteont i halsen och huvudet. Det verkar inte bli värre än så men det kan ju vara nog så jobbigt. Idag är han ledig för att sedan jobba hela helgen så han skulle satsa på att vara hemma imorgon också och sen jobba i helgen. Trist när han har sina jobbhelger men det inbringar ju en rätt stor del av lönen så det är väl bra om han kan orka jobba då.
 
Det är riktigt grått, trist och ruggigt väder ute idag. Jag tycker det är svår att veta hur vi ska klä barnen dessa dager, då i synnerhet Adrian som går på förskola och är ute en del. Vi har en vinteroverall, och sen ett tunt vind/regnset från Everest som han har kört hittills med fleecekläder under men i morse kändes det som han skulle ha haft några fleecefodrade regnkläder eller allvädersset av något slag. Ska kika på det. Igår var det overallväder och idag fortfarande rätt kallt men ändå blött. Svårt. Vill ju att det ska gå smidigt att röra sig samtidigt som det varken får vara för varmt eller kallt.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Erika

Det var trevligt, får bli fler gånger! :-)
Haha jaa det är nog så, mycket har man nog just bloggen att tacka för också :P

Svar: Det tycker jag absolut att det får bli :)
Camilla Dahlstedt

2013-11-21 @ 22:44:54
URL: http://erikanaslund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0