Gap o skriket fortsätter!

Hann inte skriva färdigt sist. Damen blev hysterisk.

Jag undrar om hon har öroninflammation. Hon var ju ordentligt förkyld för ett par veckor sedan och natten till fredag fick hon feber och lite snuva. Idag (igår söndag) tog vi aldrig någon temp men hon kändes lite varm på em. Inte lika farligt som i lördags och hon verkade piggare. Nu har hon skrikit i över 2 timmar. Inte konstant men det kommer när hon ligger ner. Funderar på om hon kan ha ont i öronen. Tänkte på det natten som var också men sen blev det ju bättre under dagen.
Jimmy hade henne uppe ett tag nyss men tröttheten tog över så hon blev galen o gallskrek. Gissar på att det blir en till vaknatt inatt. Nu troooor jag hon somnat. Har pallrat upp så hon ligger högt. Ipren fick hon för en timme sedan och ventoline då hon hostade som en galning också. Nu vill jag ha tillbaka min glada och pigga tjej. Tyckte nätterna var jobbiga förut men det var ju rena barnleken mot detta. Men allt är ju relativt.

Om inget under sker inatt tänker jag kräva en titt i hennes öron imorgon hos familjeläkaren.


Visst ser hon fräsch ut?

Dra mig baklänges vad trött jag är. Ska försöka smyga mej ner i sovställning och släcka lampan och hoppas på att hon får sova nu. Vi behöver det båda två.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0