Rutinultraljud

Då är vi hemkommna från ultraljudet. Det var mysigt men Adrians ultraljud var häftigare. Då vart vi smått blåsta av stolen båda två. Allt syntes så tydligt. Tom ansiktet. ;)Allt såg jättebra ut. Hjärtat, hjärnan, skelett osv. Vi fick samma kvinna som sist och hon är både trevlig och nogrann. Berättade hela tiden tydligt vad hon såg även om vi kanske såg mest sudd. :)Det som gjorde mig fruntansvärt besviken var att nu har jag helt plötsligt bf 7/3 istället för 27/2. 8 jäkla dagar vart jag framflyttad. Bläää!!Fattar inte alls hur det går ihop. Men tar det lite med en nypa salt även om jag måste gå efter nya datumet och ska INTE tro att den kommer tidigare.. Innebär att jag idag är i 16+6 istället för 18+0. Hur kul är det??Jag gjorde vul i 8+0 och då sa hon att mina beräkningar stämde plus/minus någon dag. Jag kände i så fall rörelserna extremt tidigt första gången.Jag testatade positivt i vecka 4+6 med clearblues test med veckoindikator som sa att befruktningen skedde för 2-3 veckor sedan. Enl nya datumet var jag alltså bara i 3+5 då och då borde jag fått 1-2 på testet.. Men men. Bara gilla läget. Vi tror att den är lite liten bara. :) Allt såg ju bra ut. Adrian är ju inte så stor så vi kanske gör små barn. Könet? Jo det vet vi men har inte bestämt oss för om det är en hemlis eller inte ;)

Kommentarer
Postat av: Carola

Wiiieee!! Hoppas jag får veta vad det är för sort! :)

2012-09-27 @ 11:42:53
URL: http://carolalola.blogg.se
Postat av: Emelie

Samma hände mig, blev flyttad 2 veckor! Inte så jäkla roligt, stämde inte heller! Hoppas få veta könet :D

Svar: 2 veckor? Fy fan. 8 dagar känns som ett år "bara" det. Speciellt när det inte alls går ihop med mina egna beräkningar: Jag var ju för sjutton på ett vaginalt ultraljud där de sa att 8+0 stämde med mina uträkningar. Då skulle jag alltså bara varit i 6+6 då och då gar väl nätt o jämnt hjärtat börjat slå...
Camilla Dahlstedt

2012-09-27 @ 14:17:33
URL: http://Empolie.Blogg.se
Postat av: Rosanna

aaaw:D Förstår er med könet, ingen behöver veta, de är ett barn ni väntar :) Jag blev framflyttad 2 dar tror jag,eller om de blev bakåt, minns inte helt. Han är ju beräknad 5e Dec men kom 14e på sin Farmors födelsedag istället :)

2012-09-27 @ 15:15:22
Postat av: Josefin

Åh, trist med flyttningen..speciellt när det är åt det hållet..MEEEN det kunde varit värre! :P

Jag är skitnyfiken ju,haahaha!

2012-09-28 @ 15:10:49
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0