1 - års kontroll.

Om 8 dagar fyller Adrian 1 år. Jag har lite halvsvårt att acceptera det. Jimmy också. Vart tog vår bebis vägen liksom? Jag tror inget av alla snart 31 år i mitt liv kännts som att de gått så fort som det här sista. När man är gravid och kommer hem med sin lilla nyfödda bebis så känns ju 1 - års dagen långt långt bort.
 
Idag ska vi på 1-års kontroll. Med sprutor och läkarbesök. Ser jag inte fram emot. Dessutom så fick jag en tid när vi var på kontroll sist och sen damp det rätt vad det var bara ner en ny tid i brevlådan då läkaren tydligen bytt dag. Inte första gången vi får hem en ny tid i brevlådan bara sådär. Är väl egentligen inget stort problem men idag ska vi vara där klockan 11:45 och det är verkligen en jättedum tid för de flesta 1-åringar skulle jag tro. Då är Adrian trött. När ska man få till lunchen? Blir nog en flarra välling vid 10 och sen så får han lunch när vi kommer hem. 
Som grädde på moset så slutar Linus kl 11 på Bjurhovda så då måste jag vara där och hämta upp honom och sen köra snabbt som attan ut till Skultuna för att komma i tid. Har förvarnat Linus lärare om att han behöver ha käkat klart kl 11 när jag kommer så det skulle han se till.
 
Ska bli spännande att se lillFisens siffor nu. Jag gissar på ca 9,5 kg och 75 cm lång. Får se hur fel jag har för det brukar jag alltid ha.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0