Tröttast i stan

Det börjar verkligen tära på min gravida kropp att aldrig få sova ordentligt.

Adrian strular. Vaknar på natten och ska in till oss. Han kommer ofta själv från sitt rum. Leda tillbaka honom går ibland (om jag ligger bredvid) men oftast vill han sova i vår säng och då sätter hårproceduren igång. Och sparkandet. Och klängandet. Suck!
Jimmy accepteras inte på natten och jag får ont av att ligga i sängen i Adrians rum. Den är så hård så mina höfter gråter. Så enklast att bara låta honom ligga mellan oss och hoppas på lite sömn i alla fall.
Inatt var han ledsen mellan 22 och 24 ca. Sen bråkade lillan massa och jag var upp på toa 3 gånger. Kl 5 skulle Adrian ha välling. Somnade ca 5:30 igen sen upp 6:10. Ljuvligt! !

Det ger mig lite panik att inte Jimmy accepteras också. När det kommer en till liten så kan jag liksom inte klona mig på natten.
Det vore bra om jag klarar av att jobba i december. Det innebär ju varannan vecka kvällsjobb för mig och då måste ju både Adrian och Jimmy komma på ett sätt att få framförallt läggningen att fungera. Jag har jättesvårt för att sitta i vardagsrummet och höra när Adrian skriker hysterisk och vill till mig. Inte så kul för Jimmy heller.
Jaja, det ordnar sig nog.

Sen gör ju denna graviditet sitt till. Tror många gravida har sömnproblem utan 1-åringar som stör. Toabesök stup i kvarten. Ingen bekväm ställning att ligga i och framförallt så röjer hon satan mellan 2 och 5 i magen.

Men jag ska inte gnälla. Jag är välsignad med underbara ungar. Inte alla som är det. Men är det något jag önskar mig av Tomten så är det en natts ostörd sömn. Det kan väl i alla fall räcka med ett toabesök och att Adrian sover mellan 22 och 7. En enda natt innan lillasyster kommer, snälla Tomten! ?

Haha!! Roligt att min telefon ändrar Tomten till tönten :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0