Inte nå kul.

Jag har inte så mycket spännande att förtälja just nu känner jag så därför blir det rätt inläggsfattigt.
Livet lunkar på i en halvbesk ton känns det som och det mesta känns rätt jobbigt så det känns att om jag skriver så gnäller jag bara men det är ju å andra sidan min blogg så vem har rätt att gnälla här om inte jag :)
 
Jag är så fruktansvärt trött!! Kan inte sova på nätterna längre och det är värdelöst. Lättväckt som få så när Jimmy går och lägger sig, alltid efter mig så vaknar jag och har svårt att somna om. Tar flera timmar ibland. När jag väl sover så är det alltid någon karl som ska snarka (Jimmy), någon unge som ska bråka (Adrian)  eller en idiot till katt som ska sätta igång och skrikjama.
I natt låg jag dock vaken i flera timmar trots att det var knäpptyst hemma och när jag äntligen somnat och sov som skönast så tyckte Adrian att han skulle ha välling. Skjut mig, typ!! När han somnat så tog det återigen en stund att somna om för att jag snart skulle vakna av katten som blivit helt psyk. Bara skriker om att hon vill ut. Billig är hon. Sen när jag lyckats somna igen så gick det väl 40 minuter tills det var morgon med allt vad det innebär.
Det är kanske inte så konstigt att man är trött?!
 
Så trötthet, magont och ryggvärk är vad som kantar mitt liv mest just nu så att ja, jag är rätt gnällig men så är det.
 
I mogon är det dags för farfars begravning. Usch. Det ser jag verkligen inte fram emot men det ska bli skönt när det är över så jag kan lägga det bakom mig.
 
Meen! Nu ska vi vara lite positiva.
Imorgon när jag kommer hem tänke jag börja adventspynta. Äntligen! Adrians rum är visserligen klart då vi köpte en ny stjärna och ville se om den passade. Men Gud vad folk är ute tidigt i år med adventspyntandet? Många verkar ha satt upp stakarna och stjärnona redan förra helgen. Kan det bero på att första advent är rätt sent i år? Förra året var det den 27/11 och i år är det den 2/12. Fredagen innan 1.a advent brukar jag sätta upp gardiner och ljusstakar och lägga på en och annan röd duk där de passar. Blir såå mysigt. Men tomtar och annat julpynt får vänta i några veckor till. Inte för att vi har så mycket och någon julgran bli det mest troligt inte i år. I så fall ute på altanen. Undrar hur många minutrar det skulle ta innan Adrian hade vält den? :)
 
Nu ska jag väl ta min stenhårda boll till mage och slänga mig på soffan och vänta in Bella och Jimmy som är på Bellas träning.
Förresten appropå Bella så kom hon stolt hem och berättade att hon skulle vara Lucia i deras luciatåg på skolan som åk 3 har varje år. De ska ha tillsammans med en annan 3.a så tre Lucior skulle det vara sammanlagt. En från varje klass för rättvisans skull, och en som blev lottad från båda klasserna. "Men mamma, jag skulle nog gå längst fram för jag är längst. Då blir det ännu mer nervöst" Rooligt tycker jag :) Längtar!!

Kommentarer
Postat av: Erika

Hade lika bra kunnat varit jag som skrivit det här inlägget känner jag. Jag har samma problem med sömnen, har jag hunnit sova en timme så är det typ kört att somna om sen. Ont i ryggen och magen har jag med och spänd som en boll är den på det.

Att folk börjar julpynta så tidigt numera beror nog också på att butikerna börjar ta fram redan i sept/okt, väntan till man själv får börja pynta blir därför väldigt lång känns det som :p

2012-11-29 @ 20:50:10
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: Carola

Ska tänka på dig idag babe! ❤
Åh grattis till Bella! Va roligt!!
Kraaam

2012-11-30 @ 06:27:50
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0