Latmask.

Solen skiner men det är inte riktigt lika varmt som igår. Skönt ändå så min tanke var att ta en långpromenad så Adrian fick sova i vagnen. Tyvärr tog latmasken över så han får sova i sängen och jag tänker göra detsamma.

Jag har haft huvudvärk i ett dygn och inte får man sova på natten heller.
Det diffar på ca 10 min, men runt 1 varje natt vaknar vi av en jättearg/ledsen kille. Då har vi dessutom jättevarmt i sovrummet. Så ikväll ska vi komma ihåg att öppna fönstret när vi lägger oss. Vi öppnar fönstret och somnar om när Adrian lugnat sig (fast inatt kunde jag inte sova pga huvudvärk) och sen kl 4, +- 10 minuter vaknar vi igen av att pippifåglarna sätter igång att väsnas i träden utanför. Då måste vi stänga fönstret igen.
Om de små liven kunde förstå att de väcker min bebis. Bella sa imorse att den låter faktiskt för att den vill locka på en partner. Jag hoppas den hittar sin kärlek snart så kan de sova på natten sen och kvittra hela dagarna. Då är det bara avkopplande med lite fågelkvitter. :)

Såhär lätt är det att försöka söva bebis i sängen numera. Han ställer sig på alla 4 och gungar fram och tillbaka. Än så länge ålar han sig mest fram men det tar sig för var dag med krypandet. Stora killen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0