Humör!!

Adrian har ett sjuhelvetes humör!

När jag pluggade till Barnskötare så fick vi lära oss att något man verkligen vet går i arv är humör och temperament. Hur jag då tänkte när jag avlade på Jimmy, vetesjutton ;) Skämtåsido, jag märker så tydligt på Adrian redan att han har ett temperament utan dess like. Han är inte ens 8 månader än.
Jimmy kan vara så extremt tjurskallig av sig och det är något vi (jag) ofta tjaffsar om här hemma. Han tänder till för minsta lilla och blir det inte på hans sätt som han vill, då blir det fel tycker han. Jag menar inte att jag är Guds ängel på jorden heller. Jag kan vara tjurskallig jag med och stubinen är inte alltid så lång och jag är extremt långsint. Blir väl dubbelkrock i Adrian då.

Minns inte riktigt hur Bella och Linus var när de var i Adrians ålder men numera så är det mycket kasta sig bakåt i frustration om han inte får som han vill. Gap och skrik om jag tar av honom något som han vill ha. Vända ut och in på kroppen, skrika och göra sig väldigt tung och omedgörlig vid påklädning. Det är tur att han är söt den lilla Fisen. Det är ju på ett sätt charmigt att han börjar få sin personlighet mer och mer även om jag hade hoppats på lite mindre vilja i den lilla kroppen.

Oftast är han väldigt lätt att ha och göra med men jag kan inte låta bli att undra hur det blir när den riktiga trotsåldern kommer?! Hua!! Blir nog mycket andas och räkna till 10 gissar jag på.

Min älskade lilla Fis ♥


Kommentarer
Postat av: Carola

Haha! Sitter bara & ler.. Har en dam här hemma som är som sin mor. ;) blir nästan så att jag själv blir mörkrädd & nästan ser mig själv i henne.. ;)

Tur dom är fina dom små liven, speciellt när dom sover.. Hihi!

Ha en fin dag i solen! Själv ska jag åka & jobba nu!

KRAM!

2012-05-07 @ 11:03:22
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0