En låång dag.

Jag skrev och publicerade ett inlägg imorse på datorn men av någon anledning syns det inte. Halva inlägget ligger i bloggens utkast. Mycket konstigt!

Detta har varit en otroligt lång dag. Jimmy jobbar kväll som vanligt så jag och ungarna har roat oss själva.
Det blir inte mycket sitta och slappna av i soffan längre. Adrian är på allt. Drar i sladdar, river ur lådor och skåp. Allt åker in i munnen. Måste barnsäkra en del lådor och skåp nu. Undersöka måste han ju få göra men finns ju mindre bra utrymmen för små nyfikna bebishänder i köket tex.
Han ställer sig upp hela tiden han får möjlighet. Han har verkligen fått smak för det där nu. Mot soffbordet, tvnbänken, huvudgaveln i sängen, mot spisen. Hitills har det bara blivit ett fall. Till och med Jimmy undrade i morse vart vår minikille tog vägen. Vad hände liksom?

Ikväll har jag och barnen kollat på I rymden finns inga känslor. Jag har sett den förut men Bella ville se den igen. Linus han skrattade så att han höll på kissa på sig ibland. Han har ett otroligt hjärtligt skratt den pojken. Sen efter filmen var det läggdags och då vart han arg för filmen var så lång att han var tvungen att lägga sig efteråt. Dålig film var det också. Snacka om personlighetsklyvningar ;)

Imorgon förmiddag får vi besök av Carola med barn och framåt kvällen kommer mamma och käkar tacos med oss har Bella beställt. Kan nog bli en toppen fredag det!

Tjoflöjt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0