Cykel blev skateboard.

Linus har ingen cykel hos oss än så idag tänkte vi göra slag i saken och åka och köpa en till honom. Men när jag berättade det för honom så sa han att hans farfar hittat en cykel som han lämnat till polisen som han skulle få om ingen efterlyste den hos polisen innan denna månad är slut. Hemma hos sin pappa har han redan en cykel. Kändes lite onödigt att åka och köpa en cykel om vi ev kan få en gratis om några veckor så då tyckte Linus att vi kan åka och köpa en skateboard istället. Okej då, tänkte vi. Det kan vi väl faktiskt göra. 
Vi åkte till Stadium Outlet. Jag har aldrig varit där men det var definitivt inte sista gången. Jättebra priser.
Han hittade en skateboard till ett okej pris och sen fick vi åka vidare för att köpa en hjälm också. Skydd fick han ärva Bellas gamla rosa som hon hade när hon åkte inlines förra sommaren. Han var riktigt snygg när han var ute och åkte tidigare idag. Svart/grön skateboard, svart hjälm med trafikmärken på, och rosa skydd :) Haha!! Trodde han skulle opponera sig lite emot att skydden är rosa men det hade han inte något emot alls. Snarare tvärtom. De var coola :)



 



Ganska ful hjälm faktiskt =)



Annars har den här söndagen inte inneburit så mycket spännande. Lugnt och skönt. Lite påt i trädgården. Vårt körsbärsträd blommar och knoppar. Bigarråer (hur stavas det?) är det väl om man ska vara petig. Fint faktiskt.




Imorgon åker Linus till sin far och Jimmy går på kvällsveckan. Den här veckan är dock rätt fullspäckad för min del så det är skönt.
Imorgon är det babysim och utvecklingssamtal på Bellas skolan. Tisdag ska vi till fotografen på Öppna förskolan. Onsdag är det BOEL-test på bvc och sen kryddparty på kvällen hos Emma.
Jag hoppas vi får fortsatt fint väder men om man kollar in väderappen ser det inte ut så.

Nu ska jag ta och göra iordning Adrian för natten. Han har för övrigt har blivit en riktig lite snackpåse i helgen. Det är Daddadada, babababa, DLA DLA DLA.. gaga, ngggnggg, dadadatt. Ja, man förstår precis vad han säger. Eller inte ;) 


Kommentarer
Postat av: Carola

Mysig dag ni verkar haft & fina bilder på fimpen! Kul med saker att göra när du annars brukar ha trist på dessa veckor. :) tror dock inte att jag hänger med på kryddpartyt, men vi får ses nåt snart iaf?

Kram babe!

2012-05-06 @ 22:24:31
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0