Härlig dag!

Idag har vi varit ute hela eftermiddagen. Så skönt. Det ska vara liknande väder imorgon med. Kan inte bli bättre.

På kvällen kom mor och far över och vi käkade pizza tillsammans. Om ca 1 månad åker pappa till USA och jobbar i 3 månader. Detta är Bella och Linus inte jätteförtjusta i. Speciellt inte Bella så det var hon som ringde dem igår och ville att de skulle komma idag. Sen får vi skypa med morfar helt enkelt.

När de åkt så firade Adrian med att åla sig framåt i soffan. Som en kolmask. Såg så kul ut. Upp med rumpan och skjuta ifrån med benen samtidigt som han körde ner ansiktet i soffan. Framåt kom han. På golvet gick det inte riktigt lika bra. Lilla Fisen. Jag har inte riktigt fattat än att han inte är nyfödd längre.

Imorgon blir det Bvc med läkarbesök. Spännande med vikt och längd. Sen har jag en date med bästa Carola :D

 


Kommentarer
Postat av: Carola

Åh vilken fin bild på fina barn! Härligt med detta väder, härligt att vara ute & bara se barnen leka! Härligt oxå att vi ska ses idag! Efter lunchen kan vi sitta i solen & snacka skit & titta på folk. ;) puss, ses om några timmar! <3

2012-03-22 @ 06:32:10
URL: http://carolalola.blogg.se/
Postat av: Emp

AHA! Är det därför det inte går att lägga med bilder? Vore ju jäkla smart om man visste varför. Jag råkade nämligen stänga av den igår fastän jag var hemma.

2012-03-22 @ 08:03:05
URL: http://empolie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0