Adrian på BVC / Lek & Buslandet

Idag har vi varit på BVC hela familjen med minstingen på 10-månaders kontroll. Som vanligt fick han en ok-stämpel i rumpan men vi börjar nog inse att han aldrig blir någon tungviktare. Vi trodde han skulle spräckt 9-kilo nu men icke. 8975 gram ( så nästan då ) och 73 cm lång. 
Han visade även upp hur duktig han är på att gå numera. Först tog han en gåvagn därinne och nästan sprang iväg men då kom han på att mamma var långt bort så då nästan sprang han tillbaka till mig utan vagnen. Det går verkligen snabbt nu. För varje dag går han mer och mer så snart kryper han nog inte alls. Skulle nog nästan säga att han går mer än han kryper nu. Min lilla bebis ♥
 
Efter det åkte vi allihopa till Toys´r us för Linus ville visa vad han önskar sig när han fyller 7 på måndag. Herregud. Jag avskyr den där affären. Så mycket skräp så man blir ju helt trött bara av att gå in och sen under sommaren så har de säkert 30 grader varmt därinne. Tyvärr vart vi väl inte så mycket klokare heller då Linus inte riktigt kunde säga själv ens vad han helst av allt ville ha.
 
Igår var vi på nya Lek & Buslandet med barnen och så träffade vi även en kollega, Anna där. Med risk för att låta bitter kan jag nog säga att jag inte skulle rekommendera stället. I alla fall inte till folk med mindre barn. Bella och Linus hade roligt. Dyrt är det att gå in också. 80 kr / barn eller 150 kr / barn och då får de även åka karusellerna som finns där inne. Har du inte åkband kostar karusellerna 10 kr / åk. Karusellerna var knappt värda att få heta karuseller. Vi räknade efteråt på det och Bella åkte 6 gånger och Linus 4. Alltså hade vi tjänat på att köpa lösbiljetter. Men då hade de säkert inte åkt heller för nu tjatade vi nästan på dem att åka och utnyttja vad vi betalat.
I övrigt var det väl bra. Ungarna lekte och hade kul men av alla som jobbade där så tror jag inte jag såg en enda le och se glad ut. Trist när man jobbar med barn så.
 
Något positivt med stället var att lite överallt fanns det gigantiska sittkuddar. Jättesköna att sitta i. Adrian var helt slut av alla intryck + att det var under hans sovtid så vi tänkte bara prova att lägga ner honom i en för att se hur han reagerade. Tog inte många sekunder så åkte ögonen  upp i huvudet på ungen och han somnar!! Utan att överdriva så sov han inom 45 sekunder. Helt otroligt. Sån måste vi ha hemma..
 
SötGöte!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0