Partysugen.

Idag känner jag mig fruktansvärt sugen på att träffa massa roliga tjejer och festa till det lite. Bara komma ut och vara Camilla och bli lite sådär lagom salongsberusad och fnittrig.
Känns i dagsläget väldigt avlägset då käre bebisen vägrar ta flaskan...
Det är väl lika bra att förklara för folk som läser här att jag INTE vill att han ska ta flaskan bara för att jag ska få festa till det. Så jag inte får några elaka påhopp menar jag :)
Jag vill att han ska ta flaskan för att jag ska slippa nätter som natten som var. Ca 10 hysteriska uppvak där han ville äta minst 5 av dem. Men men. Skam den som ger sig.

30 ml majsvälling har vi lyckats få i oss idag. Det är egentligen från 6 månader men läser man ovan kan man nog förstå att jag är lätt desperat i att försöka få honom att äta annat än tutte. 30 ml är ju egentligen ingenting, men mer än 0 :) Imorgon ska jag prova att ge honom babysemp i stället för NAN och se om det kanske är godare. Fast egentligen tror jag att det är själva principen nappflaska han ratar.

Sen ikväll fick jag i honom en stadig sakportion med gröt också.

Imorgon är Jimmy ledig och det ska bli jäkligt skönt. Få lite sällskap hemma på kvällen.
På dagen ska jag och Linnea ner på stan och käka sallad på Vivaldi. Om inte hon blir sjuk. Hon messade och sa att hon inte mådde så bra.

Nu ska jag kika färdigt på House och sen ska jag förhoppningsvis gå och sova. Bebisen är vaken och verkar inte så trött. Han har sovit massa idag på eftermiddagen. I mitt knä. För att slippa vanka fram och tillbaka mellan köket och vardagsrummet så satt jag still som ett ljus med honom i famnen och såg på kanal5 play. Då passar det att sova minsann men lägger jag ner honom är det kört. Vissa dagar så får man liksom smeka medhårs känner jag. Allt för att få ta igen sig själv litegrann.

Tack och godnatt!


Kommentarer
Postat av: Carola

Åh va gott med sallad på vivaldi! Måste vi med ta snart.. jag skulle vilja köpa nå nya kläder till min fest & skulle vilja ha med dig som smakråd.. skulle vara kul att tajma in va? Kanske på torsdag om 2 veckor? Då är jag ledig. ;)



Vi ska partaja i sommar.. det kan du hoppa upp & klappa dina skinkhalvor på! ;)



Puss & Kraam

2012-02-01 @ 09:12:55
URL: http://carolalola.blogg.se/
Postat av: Josefin

Jag förstår dig, verkligen.. man ska heller inte behöva poängtera VARFÖR man vill att barnen ska ta flaskan, men tyvärr finns det ju alltför många moralfittor som gärna ammar sina ungar tills dem är 35 och inte är i behov av något vad egentid heter. Kul för dem ;)



Det underlättar mycket med flaska, och dem BLIR lika mätta ( om inte mättare ibland ) och växer precis lika bra.. vår Liam fick ersättning from han var 2 veckor och låg alltid 2-3 steg över sin kurva både på längd & vikt vid varje BVC-besök. Så kämpa på, till slut går det ska du se! :) håller tummarna

2012-02-01 @ 12:18:05
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0