Egentid

Idag har jag varit på stan med Linnea igen. Adrian behövde lite mer kläder i strl 68. Av någon anledning finns det inte lika mycket kläder till tredje barnet som man hade till första då man hade kläder i överflöd enda upp till strl 80 redan när de var nyfödda. Dessutom har vi nästan bara tråkiga basplagg och så vart det även idag. Jag snålar ur helt enkelt. :)

Ikväll skulle jag åkt och simmat med Linnea. Min första riktiga egentid sen Adrian föddes. Såå skönt och jag såg verkligen fram emot det. Stressade som en tok för att hinna med middag och så fick jag ett sms nyss att Heaven blivit sjuk. Snopet, men så är det. Jag känner inte för att åka själv. Går väl fler tåg.

Fan vad kallt det är ute. Rena rama Sibirien. Inte så många minusgrader men det blåser ju vilket gör att det känns helt vidrigt ute. Ge mej vår nu! Jag vill ha sol och värme.


Kommentarer
Postat av: Carola

Vilken söt gladfis på inlägget över! :D Kunde inte kommentera det?



Egentid ja.. hoppas du får komma iväg på det snart då.. det är extremt välbehövligt & man behöver verkligen det! Att jag var borta 1 timme idag gjorde mig till en annan människa. ;D



Bara att ta en promenad & rensa skallen älskar jag! :D Hoppas vi kan ses snart? Kram

2012-02-06 @ 21:08:57
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0