Otursförföljd o 10 v kvar.

Bella måste ha höjden av otur. Förra året hade hon magsjuka över jul och sen åkte vi andra dit också så jullovet vart väl inte jättespännande.
I år får hon halsfluss. Var hos dr i morse då hon legat sänkt i feber sedan i förrgår och har halsmandlar stora som ping pong bollar som är allt annat än vackra.
Jag vet hur hemskt det är med halsfluss och i ärlighetens namn drar jag hellre en 3-dagars magsjuka än en enda dag med halsfluss. Så när hon i morse gråtandes kommer in i vårt sovrum o säger "mamma ring doktorn, jag har sååå ont i halsen" så kände jag mig bra maktlös. Som tur var fick vi en tid på Odensvi lätt och en bra läkare som för en gångs skull inte drog hela storyn om resistenta bakterier utan hon sa att detta ska behandlas och så är det bara.
Så nu hoppas jag att hon behåller det för sig själv och snart är på benen så vi kan ha lite jullovskul.

Nästa vecka börjar Jimmy jobba igen. Det ger mig lätt ångest. Hur ska jag orka? Som tur är har han fått nytt schema så istället för varannan vecka kväll kommer han nu att jobba endast var fjärde vecka kväll. Känns väldigt skönt.
Idag är det exakt 10 veckor till beräknat födelsedatum. Det tar sig. Imorgon har jag gått 30 fulla veckor så då börjar upploppssträckan. Har man gnällt innan så hur ska det då bli nu ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0