Ont!

Jag har så ont i bäckenet så jag gråter. Mitt blygdbenet riktigt bränner av smärta idag. Knappt sovit en blund i natt. När jag väl lyckats somna så strular Bella. Sen Adrian i flera timmar. Jimmy verkar tycka sig ha frisedel på natten. Nu på morgonen också.
Jag är så arg. Har så ont. Är så trött. Men bara att kämpa på för frukosten dukar inte fram sig själv.

Kommentarer
Postat av: Carola

Men babe! Sparka upp gubben! Skickar en kram! ❤

2012-12-29 @ 10:48:28
URL: http://carolalola.blogg.se
Postat av: Erika

Du får säga ifrån ordentligt, kanske förstår han inte hur ont du verkligen har? Har han börjat jobba igen eller är han också hemma på heltid?

Svar: Han är hemma tills på tisdag. Då börjar allvaret igen. :) Jag tror det är svårt för killar att förstå och sätta sig in i hur vi kvinnor kan känna som gravida men nu har jag fått höra att jag gnäller för mycket så jag ska väl knipa o vara glad.
Camilla Dahlstedt

2012-12-29 @ 11:58:52
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: Hanna

Om jag vore Jimmy skulle jag lämna dig på en gång. Sånt jävla gnäll om honom jämt på bloggen. Prata med karln istället!!! Sjukt omoget att skriva här istället för att prata öga mot öga.

Har följt dig ett tag och det är tamefan aldrig ett enda positivt ord om honom. Varför är ni ens tillsammans?!

2012-12-29 @ 20:59:09
Postat av: Erika

Om du syftar på kommentaren under mig, så bry dig inte om den. Om hon nu stör sig så mycket så behöver hon ju inte läsa din blogg heller.
Ja, jag tror också att dom har svårt att sätta sig in i hur man har det, så därför är det nog viktigt att man förklarar så dom verkligen förstår. Det är alltid svårt att sätta sig in i hur ont en annan har, en del kämpar på trots att dom har ont och därför märker man det knappt medan andra blir helt sängliggandes för minsta lilla. Prata med Jimmy och försök få honom att förstå kanske, det är ju viktigt att du får sova också för barnets skull, överanstänger du dig finns det ju risk att hon kommer tidigare.

Svar: Nej, jag önskar att jag kunde blocka idioten då det inte är första gången hon stör sig på något jag skriver eller skrivit. Men tyvärr går ju inte det. Jag kämpar på. Idag är hon bra slö min bebis och magen känns mindre. Kan inte låta bli att oroa mig..
Camilla Dahlstedt

2012-12-29 @ 22:53:36
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: Erika

Nej man blir ändå ledsen när folk skriver dumma kommentarer, jag har haft turen att slippa det än så länge men det är klart att man blir ledsen då folk hackar på en! :/
Nathalie var väldigt livad i magen i början av graviditeten men mot slutet blev hon väldigt lugn, sparkade bara på morgonen och kvällen kändes det som. Jag tror inte att du behöver oroa dig, testa dra med handen fram och tillbaka över magen och buffa lite och se om hon sparkar tillbaka? Känner du dig orolig tycker jag du ska ringa förlossningen, aldrig kul att oroa sig!

2012-12-30 @ 21:06:18
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

är ny här så vet inte om du gnäller på din man jämt som kommentaren skriver :p MEN jag vet dock hur de är att man som mamma ska va nån super kvinna och ha ork till massor trotts att man gör allt! man får inte sova på natten för man vaknar såfort barnen gör minsta lilla ljud, man ska diska, tvätta, laga mat osv osv inte konstigt om man är liiite trött å less ibland på sin karl där hemma ;)
Kramis

Svar: Tack för titten :) Ska kika tillbaka vid tillfälle!! Jag gnäller inte jämt, eller speciellt ofta alls på min man i bloggen faktiskt men det finns ju bittra människor som lever för att sprida negativitet på nätet.
Camilla Dahlstedt

2012-12-31 @ 10:43:28
URL: http://www.melissasprinsar.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0