Då vet jag..



Jag är sjukt omogen och förtjänar att bli lämnad. Jag ska berätta det för Jimmy så att han vet.

Kommentarer
Postat av: Jessamy

<3

Svar: <3
Camilla Dahlstedt

2012-12-29 @ 22:17:06
Postat av: Carola

❤ inte det lättaste! Men bry dig inte om en sån där typ som bara vill hugga. Hen har säkert inte det lätt & mår garanterat skit själv!
Love you!

Svar: Ja man kan ju hoppas. Jag har svårt att inte ta åt mig men försöker :) Love u too babe!!
Camilla Dahlstedt

2012-12-29 @ 23:01:04
URL: http://carolalola.blogg.se
Postat av: Rosanna

men gud:S

Svar: Det kan man säga :)
Camilla Dahlstedt

2012-12-29 @ 23:22:33
Postat av: E

Man får ju liksom anta att du har ett liv utanför bloggen där du faktiskt pratar med Jimmy och där du inte "bara gnäller". Med det inte sagt att jag tycker du gnäller.
Men om den där Hanna tror att du bara lever i en bubbla i bloggen och din kommunikation med J är via denna är hon ju inte så smart...

Svar: Ja. Speciellt brigth är hon inte och det är inte första gången jag får en elak kommentar av denna Hanna så jag undrar vem hon är och vad jag gjort henne. Gnäller gör jag ofta i bloggen det vet jag. Men gnäller på Jimmy tycker jag väl inte riktigt att jag gör. Och det jag eventuellt skriver har han självklart fått höra också. Men jag är så jäkla dum så jag tar åt mig och blir både arg och ledsen. Känns sådär att blogga just nu.
Camilla Dahlstedt

2012-12-30 @ 08:29:58
URL: http://empolie.blogg.se/
Postat av: Josefin

Hahaha! Men herreguuuuud! Att folk orkar! Skit i det, bara en sur och bitter människa säkerligen :) Det är inte värt energin att bry sig..

Svar: Jag vet att jag inte bör ta åt mig men jag gör det ändå. Gnäller vet jag att jag gör i bloggen men gnäller på Jimmy gör jag väl inte kan jag tycka. Visst att jag klagar på att han sällan går upp på morgonen och så ibland men det har han ju liksom redan hört face to face.. Hur mår ni? Saknar att läsa om erat liv :)
Camilla Dahlstedt

2012-12-30 @ 13:27:48
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se
Postat av: Josefin

Jag förstår dig, hade själv tagit illa upp och grubblat sönder mig, utan tvekan. En del klarar inte att saker inte alltid är som på rosa moln, utan vi "normala" människor kan faktiskt bli irriterade på varandra - utan att för den sakens skull vilja gå skilda vägar. Vi mår bra! Och jag ska börja skriva igen :) Återkommer med lösen osv!

2012-12-31 @ 12:40:53
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0