Veckans i-landsproblem.

Min käraste iPhone håller på att säga upp sig. Jag undrar om jag vågar skaffa en annan nu när mitt abonnemang går ut. Samsung Galaxy s3 står på potentiella-listan. Men tänk om det bara är skit och man ångrar sig. Är ju så nöjd med iPhonen. 

Snacka om rikemansproblem!

Såhär gnäller den bland annat när man stoppar i laddaren. Får dra ut och stoppa o den flera gånger ibland innan den börjar ladda. Kan ju vara laddaren som gjort sitt också.

 


Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag skulle aldrig för mitt liv byta ut iPhone! Väntar med spänning på femman. Min home knapp är lite seg men den håller nog till femman kommer, går ju byta ut sånt!
En på fb skrev i veckan om samma problem som du har faktiskt, lustigt.

Svar: Jag får se hur jag gör. Velar fram och tillbaka. Hade bestämt mig fram tills jag fick reda på att android inte har nån bloggapp! Katastrof ju :D Min homeknapp är också helt störd. Jag fick ett tips igår om hur man kalibrerar den och kanske att den blev lite bättre men jag vet inte. Sen tappar den mottagningen hela tiden.Jimmy bytte till samsung för ett tag sedan och han säger att han aldrig kommer skaffa iphone igen. Tror de flesta är rätt nöjda. Svårt svårt. :D
Camilla Dahlstedt

2012-08-19 @ 10:16:39
URL: http://Empolie.Blogg.se
Postat av: Carola

Jag är oxå totalt förälskad i min iPhone! Säger som
Föregående! Väntar på femman! :)
Puss babe! ❤

2012-08-19 @ 21:15:11
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0