Inte ens det förflutna.

Igår ansökte vi om barnvakt hos min mor och far för att gå på bio. Jag fick ett infall vid lunch. Första gången jag och Jimmy hittade på något själva sedan Adrian föddes. Förutom när vi shoppade bröllopskläder då. Men det var ju inte speciellt roligt heller. Mest stressande :)
 
Ingen av oss hade några förhoppningar om filmen alls. En svensk thriller. Varken jag eller Jimmy fattade förrän vi satt i salongen att det var en Maria Wern film. Helt ok faktiskt. Lite föutsägbar handling men in i det sista satt vi och funderade på vem mördaren var och vi hade alltid fel.
 
 
Filmen började kl 17 så att mormor och morfar inte skulle behöva ta Adrians läggning och tur var väl det. Han hade varit jättegnällig och ledsen mest hela tiden. Mammig kille? Javisst. När vi kom hem och Jimmy gick in i vardagsrummet så sken Adrian upp och sprang emot Jimmy ända tills jag kom in bakom honom. Då tvärnitade han och försökte gira åt mitt håll. Han sov jätteoroligt första delen av natten också. Sen om det hade med barnvakteriet att göra vet jag inte. Vaknade och skrek: Mamma bappa, mamma bappa..
 
Häromkvällen var jag och Carola ute och åt på Bill o Bob på kvällen. Hennes födelsedagspresent Bättre sent än aldrig :) och samma sak då. Missnöjd Fis som totaltvägrade att sova innan mamma kom hem. Mtt hår vettni.. Om jag kunde lämna det hemma.
Det här med att lämna bort över natten känns väldigt avlägset. Fast jag känner inge behov direkt av det heller, Men det vore ju skönt om i alla fall pappan accepterades lite mer...
 
Men det var skönt att komma iväg en sväng i alla fall. Båda gångerna.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0