Höstkänslor.

Idag är det 1:a Augusti och det har faktiskt kännts lite höstligt ute. Regn och rusk och otrevligt väder ena sekunden och nästa sekund smällhett.
Jag får lite smått panik. Jag är verkligen inte redo för höst än då vi knappt haft någon sommar att tala om så jag lovar att i år blir det vargavinter i oktober. Den här "sommaren" har nog bäddat för många höstdeprissioner (hur stavas det?) hos många. Vi får helt enkelt hoppas att augusti och september blir varma månader.
 
Denna dag har i övrigt inte bjudit på mycket spännande. Vi hade talat om att åka till Vallby Friluftsmuseum och kika på lite djur med Adrian men det regnade som sagt. Hoppas att vi kan åka imorgon istället. Tror att Adrian kan tycka det är lite kul att se djuren. När han ser katten låter han Ääää ääääh. Katten springer ju och jamar hela dagarna så han har väl lärt sig. Man hör att han försöker härma henne Söt :)
 
Vi var och kikade lite snabbt på en bil på en firma. Vi måste ju köpa ny bil i och med att det blir en hel drös med ungar här hemma i framtiden. ;) Kollade på en Chrysler Grand Voyager som vi läst mycket skit om men som helt enkelt verkar vara den enda 7-sitsiga bilen som även har ett hyffsat stort bagageutrymme eftersom vi lär ju även behöva köpa en ny vagn - syskonvagn eftersom Adrian kommer att vara så liten än. Vi får se. Det är lite svårt att provköra en bil när man har Adrian med som behöver sin stol.
 
Skulle nog vilja säga att Fisen går på heltid nu. Fram tills idag har han när han satt sig ner, eller ramlat krypit fram till närmsta vägg, soffa, bord eller what so ever för att få hjälp att ställa sig upp och gå igen. Men idag så helt plötsligt reste han sig rakt upp och ner från golvet som om han aldrig gjort annat och sen fortsatte han så. Kan verkligen tycka att han blev stor för fort. Inte nog med att året har sprungit iväg. Bebisen hade alldeles för bråttom med utvecklingen också. Det är tur att han är rättså liten. :)
 
Ska ta och hoppa ner i bingen nu.
 

Kommentarer
Postat av: Carola

Jag tror att augusti kommer bli en fin månad! :)
Duktig fisen är!
Hoppas ni hittar en bil & vagn & allt, men ni har ju ett tag på er, :)
Ses ikväll! Kram

2012-08-02 @ 09:52:24
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0