Tisdag.

Idag har jag stått upp i princip hela dagen på jobbet. Det resulterade i ordentlig smärta! Jag vill inte gnälla men är det någonstans jag måste få göra det så är det väl här.. Jag får ofta hugg rätt in i bäckenet ovanför skinkan så det känns som att någon sticker in nåt vasst o vrider om.. Jag skriker rätt ut kan jag säga. Aj aj aj!!
Fick äntligen tid att prata med chefen idag också. Han hade inte ens fått veta att jag var gravid av den andre chefen. Nu har han i alla fall fått intyget av läkaren och jag har förklarat läget så bollen är i rullning. Nu får vi väl se vad som händer.

Efter jobbet gjorde jag äntligen slag i saken och åkte till frissan med Bella. Det var mycket väl behövligt. Tror hon klippte sej i september sist. Tjurig var hon över att behöva klippa sig men fin blev hon. Hon är dock omöjlig att få kort på lillbruden. Man måste stå och se så sur ut som möjligt för att le på befallning, det gååår ju bara inte :)



Hahah.. hon sa nåt så roligt till mej tidigare ikväll. Eller det lät roligt även om hon kanske inte tyckte det var så kul.

- Mamma.. Moa sa ett svärord till mej när vi skulle gå hem. Då blev jag ledsen ( De hade visst bråkat om nåt)
- Jaha, vad sa hon då.
- Ja men det har ju du sagt att jag inte får säga så det kan jag inte berätta.
- Ja, men vad sa hon då?
- Men det får jag ju inte säga?!
- Nej, men säg det den här gången bara då.
- Hon sa Håll käften. Fast jag vet inte vad det betyder..

Undrar hur det kommer sej att mina barn i princip aldrig tar en svordom i munnen när jag svär som en häst galopperar..


Nu ska jag ta och kasta min son i säng. Han fick en tv igår då hans gamla sagt upp sig o vi hittade en billig på maxi. Den var inte så mycket att ha ansåg han förrän idag när han fick en ny Tuttels film också. Tuttels = Turtles. Han är inte så sugen på att sova nu förrän filmen är slut har han upplyst mig om.




Ja. Men God kväll då!


Kommentarer
Postat av: Dennis

Jaså har han en Turtles period på G nu... Han släpade fram min Turtles dräkt i söndags.

2011-03-09 @ 07:33:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0