Lååångledig!

Nu har jag varit sådär dålig på att skriva igen sista veckan. Har inte haft mycket att förtälja. Det har varit högsommar ute och jag ljuger om jag säger att jag njutit. Det kan liksom inte bli lagom varmt utan måste bli stekhett direkt. Nu är det mer mulet men fortfarande varmt och äckligt kvavt o klibbigt. Då har jag hellre stekande sol.  
Vi fick byta vår trasiga AC häromdagen så den går varm här hemma nu. Fast den orkar liksom inte med hela lägenheten utan mest det rummet den står i plus att den låter så fruktansvärt illa så den är knappt värd att använda. Den kyler ner i vardagsrummet där den står nu i alla fall och när ungarna åker till papporna på måndag igen så tänker jag dra in den i sovrummet vårt så det iaf är kyligt därinne när man ska sova.

Vi har hunnit med att fira midsommar. Var hemma hos storebror med familj i Kungsbyn och var ut till Ängsö och tittade på dans runt stången etc. Fick denna bild på Alwin och Linus när vi gick mot bilen. Tycker de var så söta <3



Alwin hade fått en ny cross som Linus ville provköra men det gick inte så bra. Han vart jätterädd och vågade inte riktigt. Svårt att reglera gasen när man inte ens är fyllda 6 år och aldrig har åkt förut.






Vågar inte lägga ut några bilder på Alwin när han körde. Vet inte om jag får det för hans föräldrar :)
I övrigt grillade vi och hade oss på kvällen. Linus var helt slut på kvällen efter att ha lekt precis hela dagen med Alwin och massa andra barn. Bella var med sin far i Rättvik och firade i Dalarna.

Vad har hänt mer sen sist??

Vi har besiktat huset. Det gick bättre än förväntat så nu blir det flytt någon gång under september. Har för tillfället väldigt svårt att se fram emot det pga olika anledningar men det löser sig nog till det bästa i slutändan. Hoppas jag! Lite frustrerande också att vi inte vet om och när denna lägenhet blir såld och innan det känns det inte som någon idé att flytta. Hur lätt är det liksom att sälja en lägenhet som står tom, där man ser precis alla gamla borrhål osv. Sen vet vi inte heller när bebis kommer så hela september känns lite svår att planera. Tillträde till huset får vi i alla fall 1/9 och jag hoppas att bebis kommer där i krokarna med.. även om jag önskar att jag slapp gå igenom förlossningen.

Bella är nyklippt. Tycker hon blev så fint och hennes hår blev så tjockt.



Linus är också nyklippt. Lika fin han såklart. Jag är inte alls partisk :)



Veckan som gick nu var min sista jobbvecka innan låång ledighet. Har bara jobbat 3 timmar på förmiddagarna och det var alldeles lagom. Fick ju som sagt min HP beviljad i onsdags och det kändes verklgien skönt att gå hem igår och veta att jag inte behövde oroa mig över det. Ska dock erkänna att det kändes lite vemodigt att gå från jobbet igår. Konstig känsla att veta att jag inte skulle dit på länge länge nu. Jag vet inte hur det ser ut när jag kommer tillbaka. Inte ens när jag kommer tillbaka. Men nu ska vi njuta och bara vänta på bebis.

Idag är det lördag och jag tror vi ska ta oss ut mot Åsby trädgård i Hallsta och titta lite. Kanske ta en fika också. Linus hade lite feber imorse men verkar pigg nu. Jag känner mej allmänt anti det mesta men ska försöka att inte låta det gå ut över barnen och Jimmy.

Tjofräs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0