Första semesterdagen och 10 veckor till Bf.

Idag är första dagen på min semester eller vad man nu ska kalla det. Den här veckan har jag ju faktiskt semester. Hp.n börjar inte förrän den 14 juli.

Undrar lite hur jag ska få den här veckan att gå. Vädret är inte tipp topp, dock rätt skönt för man kan andas men eftersom jag ändå ska gnälla så hade jag önskat mig ca 22-23 grader och sol. Vill inte ha stekhet tropisk äcklig luft. 

Bella har åkt till sin pappa för någon timme sedan. Linus åker under eftermiddagen när Dennis har slutat jobba och i samma veva åker Jimmy till jobbet. Så vad ska jag hitta på? Har väl några småplaner men inget spikat. På onsdag ska jag börja med rotfyllningen av tandhelvete.. Någon dag ska jag och Linnea ev åka hem till Jenny men inget är spikat. Hoppas på fint väder så kan jag o Linnea sällskapa vid poolen. Åka hem till Carola, eller bara hitta på något med dem. Men blir nog alltförmycket dötid för min smak också..

Verkar som jag hetsade upp mig lite i förtid angående pengarna igår, men det blir liksom lätt så när man ser att det står -8300 för mycket. Än så länge är det bara reserverade belopp så förmodligen kommer pengarna aldrig att dras utan det kommer bara att gå tillbaka. Pratade med banken imorse och om inget hänt nästa vecka, eller om pengarna faktiskt skulle dras skulle jag återkomma så skulle de kontakta butikerna för att göra en reklamation. Så bara att hoppas att det går så smidigt som det lät.

Idag är jag i vecka 29+6. Eftersom Bf-datumet alltid är i vecka 39+6 av någon anledning så är det alltså idag exakt 10 veckor kvar till beräknat förlossningsdatum. Förhoppningsvis lite mindre men dumt att gå och räkna på nåt annat. Men max har jag 12 veckor och 2 dagar kvar då man oftast max går till 42+2 här i Västerås.
10 veckor känns på ena sättet som en halv evighet och på ett annat som ingenting. Vi har lite grejer som ska fixas innan bebis kommer men det känns lite tidigt ännu. Vagnen är ju klar i alla fall. Står och väntar på oss på Babyproffsen. Men det är också det enda vi köpt.

Nehe.. om man skulle försöka planera dagen kanske..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0