7 veckor kvar.

Snacka om att jag har nedräkning här hemma nu. 7 veckor kvar. Det tar sig men det går sakta.
 
Har börjat fundera mer och mer på namn. Någon som har nåt fint förslag, allra helst på en pojke, får gärna yttra sig. :)

Tog en magbild nyss. Mest för att jämföra själv om magen växer nåt eller om den stannat av. Ser att den jag tog nyss blev jäkligt suddig men jag orkar inte ta om :)


Bilden är tagen för två veckor sedan exakt idag, i vecka 30+6


Denna bild är tagen ikväll. Vecka 32+6.

Den känns nog större. Huden känns mer sprickfärdig i alla fall :) Imorgon är det dags för barnmorske besök för första gången på 4 veckor så det ska bli spännande att se hur den ligger och om den växt nåt.
Börjar få mer och mer sammandragningar i alla fall. De gör inte direkt ont och är inte långa eller regelbundna. Men ett teckan på att kroppen tränar helt klart.

Idag kom Bella hem. Tidigt i morse. Vi for till Fyrishovs Äventyrsbad i Uppsala tillsammans med Carola och hennes familj. Det var trevligt. Ett trevligt badhak men jag åkte ju inte så mycket kanor o så direkt av förklarliga skäl. Det var skönt att ligga o flyta på en sån här flytgrej och låtsas att man låg på mage.
Precis när vi skulle åka hem vågade sig Bella på att hoppa från 3:an så vi har en mycket stolt tjej här hemma nu. Tyvärr var vi tvugna att åka hem precis då, då Jimmy skulle på fotbollsträning. Annars hade hon förmodligen stått där och hoppat än :)

Gud vad jag är sugen på choklad. Och konstant törstig är jag också..


Kommentarer
Postat av: Carola

Fina magen! Visst har den dragit iväg, det såg jag även idag! :)

Kuuul att ni följde med & plaskade, var så kul & se Bella hoppa! :D skönt för dig att flyta & känna dig lite lättare för ett slag! :)

Ses snart igen! Kramar!!

2011-07-25 @ 21:55:51
URL: http://carolalola.blogg.se/
Postat av: jessamy

Ja dit vill jag med åka någon gång! =) Verkar schysst. VI kanske kan åka dit i vår när din bebis är lite större!!.. Kram kram

2011-07-26 @ 06:47:42
URL: http://jessamys.blogspot.com
Postat av: Erika

Jag blir nästan lite avis på din mage, så fiiin!!!!

2011-07-27 @ 08:52:00
URL: http://mammins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0