Dra mig baklänges

i håret på en grusgång i bara underkläder... eller nåt, vad helt sjukt trött jag är idag!!
Börjar fundera på om det här är nåt skämt. Har någon drogat mig inatt??
Somnade runt 23. Sov som en stock fram till 03.15 när Linus (för ovanlighetens skull numera) kom in till oss. Pisspaus, sen somnade om igen o 30 min senare ringde Jimmys väckarklocka och då vet jag knappt om jag uppmärksammade att han gick upp eller inte. Sen sov vi till 08:22. Jag borde inte vara trött, och det här med att sova för mycket tror jag inte man kan. Man sover det man behöver. Punkt.

Vet iaf att jag drömde om bebis inatt. Det är nog nästan första gången jag drömmer om bebisen. Drömde häromnatten att jag var ute o gick med vagnen, men har ingen aning om bebis egentligen låg däri för jag vet inte vad det var för kön eller nåt.
Inatt drömde jag att jag såg och kände foten tydligt genom magen. Kunde räkna till alla 5 tår och allt och jag såg tom naglarna.. som behövde klippas. Att bebis har 5 tår vet vi ju. Titta här:

 
Så sött. Jag gillar den här bilden :)

Budgivningen är igång igen. Detta är sjukt. Driver någon med mig? :) Fick just ett par sms här.

Igår blev som sagt inte många knop gjorda. Satt hemma och gjorde nada hela eftermiddagen. Linus spelade tv-spel o Bella lekte med Moa. Jag låg som ett kolli på soffan o hjälpte Linus när han körde fast. Fan, jag är en hejare på Harry Potter nu  :)
Runt 17 kom min bror över och betalade igen en skuld han haft till oss ett tag. Helt oväntat sisodär. Inte för vi satt i sjön direkt men jag tror det var jäkligt skönt för honom.
Sen blev han kvar hela kvällen. Jimmy o Linus åkte iväg på bio. Jag, Bella o Thomas åkte iväg o hyrde "Gyllene Knorren" o köpte varsin enorm godispåse. Sen hem o titta på den o hade myskväll. Kan säga att Bella njöt nog mer av filmen än jag o Thomas men den var helt ok faktiskt. Vi tröck i oss godis så det nästan sprutade ur öronen istället.



Vad händer idag då?
Inga planer än. Skulle verkligen behöva handla lite kläder åt Bella inför skolstart o så men ekonomin log inte åt mig direkt när jag gick in på banken imorse. Får se hur det ser ut på Jimmys konto :)
Nu är hon ute o leker med Moa och Linus.. ja han spelar Harry Potter för ovanlighetens skull..

Ha en fin dag!!


Kommentarer
Postat av: Carola

Ja vilken söt bild!! :) snart snart har ni bebis här & ännu mera snart så sr ni lägenheten såld. Tjoho vad göad jag är för er skull & jag bara sitter här på dass & småler! Haha! Saknar dig, hoppas vi ses snart! Puss!

2011-08-11 @ 18:36:49
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0