Vecka 17+0

Idag går jag in i 18.e graviditetsveckan. Det känns skönt att det börjar ta sig och att jag faktiskt kan börja slappna av litegrann.
Känns visserligen lite som att det hör hormonerna till att oroa sig en hel del nu så helt lugn är jag inte och det kommer jag förmodligen aldrig att bli heller. Alltid hittar man ju något nytt att oroa sig för och det fortsätter ju även när det lilla livet är utanför magen.

Det börjar bli svårt att dölja magen nu. De flesta av mina vanliga kläder sitter illa men jag har ju haft mycket leggings med långa/stora tröjor över så såna saker kan jag ju ha fortfarande.
Jag är liiite anti till att köpa massa nytt innan jag varit på ultraljudet och sett att allt ser bra ut.
Har aldrig riktigt varit den personen som gillat att shoppa heller så jag kan ju tycka att det känns onödigt att köpa på sig massa kläder som jag ändå inte kommer kunna ha när bebis är ute. Snart är det ju dessutom sommar. Känns jättesvårt att veta vad jag kommer ha för klädbehov den här gången. Men ett par jeansliknande byxor skulle jag väl vilja ha i alla fall och nån anständig tröja.

I måndags kände jag massa rörelser. Fick till och med en o annan buff i handen. Så mysigt o för första gången sen jag testade postitivt kände jag mig lugn. Nu har dock bebis varit lugn hela veckan och endast bjudit pån nån buff lite då och då när jag verkligen legat och känt efter men det kommer väl. Linus var likadan. Han var väldigt lat på att göra sig till känna i början så jag har väl hoppet uppe kan man säga.

Inuti magen nu:



På måndag är det en vecka kvar till ultraljudet. Jag kommer att vara i vecka 18+3 och det känns sent, men den som väntar på nåt gott.

Tröttheten sitter i som en igel. Gaah.. jag blir tokig. Kommer jag någonsin att få känna mig pigg igen?
Igår ringde min storebror och ansökte om barnvakt lördag-söndag men jag sa (nog för första gången) nej. Jag är så jäkla trött så jag orkar knappt ta hand om mig själv. Försöker hålla skenet uppe inför barnen men stubinen är alldeles för kort ibland känner jag. Fick skitdåligt samvete vilket jag vet att jag inte borde ha men jag vill ju ställa upp när folk behöver hjälp och jag gillar ju mina syskonbarn. Det får bli en annan gång helt enkelt.

Idag fick jag hem mina barn en dag för tidigt. Vart massa strul innan Bella kom då hennes far ringde igår o bad mej hämta henne i skolan idag men när jag kom dit var hon inte där. Kände mej som ett jäkla fån när personalen sa att hon inte varit där sen i onsdags o jag visste ingenting. Inte ok!!! Det löste sig till slut men jag var inte lycklig. Såna brister i kommunikationen får bara inte existera enligt mig. Men nu ska jag inte gå in på det djupare.
I alla fall så är Bella förkyld o ikväll har hon gnällt om att hon fryser. Tog precis febern och hon har 38,1. Där fick jag för att jag skröt inför min mor idag att Bella minsann har ett immunförsvar av stål. Det var ju innan jag visste att hon var dålig.. Hoppas att skrotfia är piggare imorgon! Nu vill hon att jag ska ligga bredvid henne en stund innan hon somnar så jag ska väl avsluta här och göra som hon vill. Risken är dock stor att Jimmy kommer hitta mig därinne snarkandes när han kommer från jobbet.

Trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0