Misslyckad shopping.

Idag är det lördag och dagen har varit rätt värdelös faktiskt.
 
Vaknade vid sju av att Linus satt i sängen och sa att någon har hällt vatten på golvet?! Fattade noll men insåg att han kissat i sängen. Han vägrade dock tro att det var han som gjort det trots att han hade dyblöt pyjamas. Det var bara att slita upp oss allihopa o riva ur lakanen. Tur vi har plastad frotté i säger jag bara. Linus kissar aldrig i sängen annars och det går nog att räkna på en hand hur många olyckor som skett sedan han slutat med blöja nattetid. Sånt som händer helt enkelt men jag hade ju kunnat vakna upp på ett trevligare sätt.

Galet galet trött idag är jag. Det må börja bli tjatigt men det är så det är.

Drog med mig familjen ner på stan för jag tänkte jag skulle införskaffa mig ett par jeans i mammamodell så man har i alla fall nåt anständigt att ta på sig när man känner för det. Provade strl 38. Min storlek jag brukar ha när jag inte är fet som en flodhäst. Fick inte upp dem över låren ens. Knäckande..? Svar: Ja! Tog 40 o de satt som ett jävla korvskinn o var på gränsen till för långa så 42 kändes inte ens värt att prova för då hade de väl vart 1,5 dm för långa och fortfarande suttit alldeles för tight för att ha nåt att växa i.
Jag hatar min kropp just nu. Känner mej så fet o ful. Jag vet att jag inte är onormalt överviktig men jag har inte riktigt accepterat min nya kropp än. Jag känner mig stor för att vara jag, och det är ju mitt eget välbefinnande som spelar roll, eller hur?! Det känns liksom inte som att jag har någon bebismage en utan mest en stor fettklump som satt sig på magen och på arslet. Kärlekshandtagen bara väller över också. Fy fan!! Jag vill bara dra nåt gammalt över mig.
På vägen hem från stan åkte vi förbi en godisaffär för det skulle inhandlas lördagsgodis åt barnen och nog blev det en påse till oss också till kvällsmyset. Vadå dubbelmoral? Jag borde tugga på en morot egentligen så jag inte går upp 50 kg och ALDRIG får tillbaka min kropp igen.. *suck*

Nu ska vi se på film här. Linus valde en film på Elgiganten som han inte hade sett. Den ungen har i princip sett ALLA filmer hos sin far så varje gång vi hyr film eller liknande så har oftast Linus redan sett den. Bella blev tvärsur för hon inte fick välja. Hon är piggare idag men ändå inte helt ok. Nu kom hon precis här o klagade på huvudont o vill ha en alvedon så jag ska ge henne det så fort Jimmy kommer ur duschen.



På återséende!


Kommentarer
Postat av: Carola

Klart att det är ditt eget välbefinnande som spelar roll hjärtat mitt, vet hur du känner dig & det enda jag kan säga som jag tycker är att du är vacker som du är! För i det här kommer det komma nåt så otroligt vackert!

Puss gumman, du är bäst!

2011-04-03 @ 00:15:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0