Glad Påsk.

Idag är det påskafton. Den har inneburit jobb mellan 6 o 15 för min del. En ynka fjuttig ledig dag fick jag denna påsken och det var igår. Men en dag är bättre än ingen dag.
Eftersom min käre karl fyllde 35 på skärtorsdagen så vankades det lite kalas här igår.  Vi bjöd min familj på tacos och fika framåt eftermiddag / kvällen. Det var trevligt. Ungarna fick påskägg av mormor och tidigare på dagen hade jag och barnen varit på Toys r Us och så fick de välja ut en varsin påskpresent. Bella valde ett hopprep och så lite kulor. Linus valde 3 playmobilgubbar som han var helt lyrisk över när vi kom hem sen, och så två studsbollar. Jag kom billigare undan än vad jag både trott och hoppats på :)) Ibland behövs inte mycket för att göra barnen nöjda.

Imorgon är det en vecka kvar tills vi drar till Rodhos och jag kan säga att resfebern är ett faktum. Och ångesten över packningen. Kilon hit o dit hur mycket väskorna får väga, vad ungarna ska ha för kläder med sig, ska vi hitta till rätt terminal, till långtidsparkeringen osv osv är saker som går genom mitt och våra huvuden just nu. Men det blir nog bra. Det största ångestmomentet är VÄDRET. Just nu är det ungefär lika varmt här i Sverige som där nere. Jag skulle ju gärna ha nåågra mer plusgrader på min semester.

Vår käre katt-tjej Nova är sååå dryg. Hon löpte första gången för ca 3,5 vecka sedan. Sen gick det ganska precis två veckor så var hon igång igen. Och nu verkar det tamejfan som att hon är på gång igen?! Jag har hört att katter kan löpa upp till varannan vecka men jag har då aldrig varit med om det förut eller hört talas om någon som haft det så. Söker lite på nätet och upp till en gång i månaden kan jag få fram. Det är liite jobbigt att lyssna på jamanden och vrålande från henne när hon sätter igång. Den 10 maj ska hon steriliseras/kastreras och det ska bli gudomligt skönt både för henne och oss. Kanske hon kan bli en sån där katt som accepterar att ligga i knät o mysa igen. För nu  accepteras inte sånt.

Nehej.. ska nog ta och nanna lite kudde tror jag bestämt. Jimmy spelar tv-spel o det är ändå så tråkigt att lyssna och se på :))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0