Blä.

Ikväll känns inte livet nåt roligt. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är så jag får väl skylla på kvinnliga hormoner eller nåt.

Jag minns ärligt talat inte när jag klarade mig en dag utan en värktablett sist. Har ont i huvudet jämt o ständigt och nu senaste veckan sen jag blev dålig så spränger det ännu mer. Förkylningens känns aningens bättre, men bihålorna spränger som fan så det känns som varenda tand i överkäken ska trilla ur, vilket inte gör att huvudvärken känns direkt mycket bättre. Jag är trött, trött trött.

Saknar mina barn massor. Linus är nu på Cypern med sin pappa. Han ringde igår och berättade att vattnet var blått och jordgubbsglassen var mycket godare än chokladglassen. Sen tyckte han att vi hade pratat färdigt. Sötnöt. 6 dagar kvar tills jag får träffa honom. 5 dagar tills jag får träffa Bella.

Jobbet.. ja jobbet. Jag vet inte vad jag ska tycka om saker och ting längre.

Nä.. Blä för allt ikväll. Ska ta och tvinga med mig min älskling in till sängen o sova o hoppas att jag är på bättre humör imorgon.


Kommentarer
Postat av: Anna

Hej gums!!

Usch låter inge vidare hörru...dessa jävla förkylningar som sätter igång så fort värmen försvinner. Man får ju ångest att bara tänka på skiten. Hoppas du mår bättre snart.

Vad är det med jobbet som inte är bra? Har hört lite om tider å dagar som ändras men inte så mkt mer. Saknar dig iallafall, hoppas vi kan ses nån inom kort. Funderar på att besöka jobbet nån lunch, blir nog en fredag när ni jobbar dag. Blir svårt att komma in kvällstid å sen hae jag alla barn hemma den andra veckan förutom just fredagen.. blir inte så livat i holken då. Hehe Sköt om dig kramar

2010-09-02 @ 08:35:27
Postat av: Erika

Jag hade oxå en riktig bajsdag igår! Hoppas jag orkar vara bättre idag!

Kramis

2010-09-02 @ 10:29:27
URL: http://obergsvensson.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0